Gafa-accesoriu interzis?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Gafa-accesoriu interzis?
Salut. Stie cineva de vreo modificare recenta a legislatiei care sa interzica utilizarea gafei la scoaterea pestelui din apa? Ptr. ca zilele trecute, controlat fiind pe malul apei de un echipaj de politie, unul dintre politisti sustinea ca gafa este un accesoriu interzis. Mersi anticipat de raspuns.
Nu stiu ce zice legea,dar eu nu folosesc gafa pentru ca m-ar incurca in primul rand la parcurs kilometri si strecurat prin desisuri si chiar nu-mi vine sa ranesc sau sa omor pestele cu astfel de "unealta".Chiar daca am vreo captura care merita retinuta,incerc sa tin pestele in viata pana plec acasa.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
"unul dintre politisti" ar fi trebuit sa iti si arate un articol de lege in care sa scrie asa ceva. cred ca a facut el pe desteptu' asa, de sete (sa bea si gura lui o bere de la tine)
pin' la urma ai scapat fara sa cotizezi la politzistu' romanesc?
gafa mi se pare periculoasa si special in timpul transportului / deplasarii, poti tu sa-i pui in varf cite protectii vreiapoi trebuie sa fii foarte priceput ca sa o folosesti corect si nu in ultimul rand mi se pare cam grosolana...
la ce scule si ce fire avem acuma cred ca ne descurcam si fara ea in marea majoritate a cazurilor.
pin' la urma ai scapat fara sa cotizezi la politzistu' romanesc?
gafa mi se pare periculoasa si special in timpul transportului / deplasarii, poti tu sa-i pui in varf cite protectii vreiapoi trebuie sa fii foarte priceput ca sa o folosesti corect si nu in ultimul rand mi se pare cam grosolana...

la ce scule si ce fire avem acuma cred ca ne descurcam si fara ea in marea majoritate a cazurilor.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
- utilizator constant
- costica_fishing
- veteran