Fire impletite stiuca
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Fire impletite stiuca
Salut! help cu un sfat legat de achizitionarea unui fir impletit ptr stiuca. Oriunde ma duc, imi sta in gat sa arunc lingura sau twisterul in buza stufului sau sa le plimb printre toate balariile de pe fund pe unde sta stiuca
. Problema este ca firul mono de 025 se rupe si asa am trecut la 028 cu care pot scoate in cele mai multe cazuri balaria afara din apa, fara sa mi pierd artificiala. Acum vreau sa trec la unul impletit (pana acum doar cu cele mono am pescuit) sa reduc si mai mult pierderile. Dc ma puteti ajuta cu o marca si cu un model ... jos palaria! 
- Rapala Man
- veteran

Inseamna ca pescuiesti in piscina. Eu am rupt si textil de 0,20.Rapala Man scrie:Sincer , chiar nu vreau sa fac pe desteptu,doar ca nu pot sa inteleg cum se rupe cel de 0,25.Eu tot 0,25 folosesc si nici macar nu este un fir de top?!
Nimic nu e sigur, daca iti sta in gat cand arunci voblerul, lasa-te de pescuit
- Rapala Man
- veteran

Re: Fire impletite stiuca
e foarte bun textilul la stiuca!mediatics scrie:Salut! help cu un sfat legat de achizitionarea unui fir impletit ptr stiuca. Oriunde ma duc, imi sta in gat sa arunc lingura sau twisterul in buza stufului sau sa le plimb printre toate balariile de pe fund pe unde sta stiuca. Problema este ca firul mono de 025 se rupe si asa am trecut la 028 cu care pot scoate in cele mai multe cazuri balaria afara din apa, fara sa mi pierd artificiala. Acum vreau sa trec la unul impletit (pana acum doar cu cele mono am pescuit) sa reduc si mai mult pierderile. Dc ma puteti ajuta cu o marca si cu un model ... jos palaria!
de cand dau cu textil nu am pierdut nicio oscilanta...de voblere nu mai zic... mereu le salvez...
nici cu stiucile nu am probleme
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...