Fir Trabucco S-Force
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Fir Trabucco S-Force
Am cumparat o rola de fir Trabuccco S-force sinking de la un magazin de pe la noi. Vanzatorul mi-a spus ca merge bine la spinning. A folosit cineva? Calitati? Defecte?
-
- veteran
eu am folosit in pescuitul cu match-ul! scrie degeaba "Sinking" ca e varza la capitolul asta! dar la spinning merge f. bine! e totusi o ironie ca firele pt. stationar merg bine la spinning! unele dintre ele desigur
cel mai bun fir de stationar pe care l-am folosit la spinning si este chiar f. bun a fost Hakuyo! f. bun la clean eu folosind 0.14mm la vobler!

cel mai bun fir de stationar pe care l-am folosit la spinning si este chiar f. bun a fost Hakuyo! f. bun la clean eu folosind 0.14mm la vobler!

Eu am dat f bine cu un Tubertini ( de stationar ) de 0,16 la vobler
era tot varianta sinking si chiar era sinking......trebuie insa sa ai grija ca atunci cand il incarci pe tambur de pe rola sa nu il treci printre degete ca cica se incarca si nu se mai scufunda
acu drept sa zic n-am verificat faza da nici nu am pus mana pe el la derulare
era tot varianta sinking si chiar era sinking......trebuie insa sa ai grija ca atunci cand il incarci pe tambur de pe rola sa nu il treci printre degete ca cica se incarca si nu se mai scufunda
acu drept sa zic n-am verificat faza da nici nu am pus mana pe el la derulare
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.