fir textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Musca MD scrie:o sa sucesc un pic directia topicului...
Vreu o recomandare de la careva mai experimentat sau umblat prin shopuri : unde gasesc ceva textil acceptabil dar subtire...0.04( daca exista asa ceva) sau pana in 0.1 real....
PS as fi zis ca vreau sfaturi de la campeoni, dar io nu-s cu competitia si dau rar la spin.... 99% dupa bibanei la plastic....![]()
cheers
http://www.xxx.ro/multifilament ... p-506.html
e undeva intre 0.10 si 0.12, o leaca mai subtire decat pp de 5lb dar se tine mai bine si nu are memorie asa multa ca pp... de vreo 1 an si ceva le folosesc numai p'astea pentru ca sunt rezonabile la pret si se tin bine... (avand in vedere ca f*t vreo 4-5 role/an)
ok. merci fain
din ce mi-ati zis optiunile mele merg pe fireline de 4lb si climaxul de mai sus.
tinand cont de faptul ca frecventa pescutului nu e mare maintereseaza un singur lucru ( pe langa pretul ok pe care il au cele doua) sa pot sa lansez si greutati mici...2-3g
In mod cert, fireline e mai subtire si poate. Climaxul se descurca onorabil la treaba asta ?
din ce mi-ati zis optiunile mele merg pe fireline de 4lb si climaxul de mai sus.
tinand cont de faptul ca frecventa pescutului nu e mare maintereseaza un singur lucru ( pe langa pretul ok pe care il au cele doua) sa pot sa lansez si greutati mici...2-3g
In mod cert, fireline e mai subtire si poate. Climaxul se descurca onorabil la treaba asta ?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Si ce, Fireline e mai rotund? Mie mi s-a parut banda rau, da nah...poate chiar mi s-a parut!nasolu scrie:Mie nu mi-a placut deloc,nu e rotund!sorinB scrie:Power pro de 5 lb are 0,10 mm...
De folosit nu l-am folosit, deci nu stiu...
Fireline 4lb

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team