fir textil
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- philiphito
- utilizator constant
nu m-a interesat niciodata asa ceva am avut si inca am ocazia sa pescuiesc cu fire de la power pro ,brekley,browning(la feeder)-tot pe baza fibre spectra!!asa ca nu mi-am pus problema niciodata sa iau Dragon ca si firma in considerare!!am insa prieteni care si-au luat bocanci CK de la ei si au tinut exact jumate de partida de pescuit--adica de la 9 la 14--de la 14 incolo a stat in ciubotele mele 46 ,el purtand 42!!
- philiphito
- utilizator constant
s-ar parea ca si dragonii astia sunt mai multi!!--e curios cum ai lasa sa plimbe dragonul de la unii la altii
DA SCUZE!!astia la care ma refeream eu sunt sub manusa AVANTI!!SCUZE!!Au scos firma "dragon carp"--si fac de la manusi ,bete,................
nu-i aceeasi palarie,nici marie---cu toate ca-i curios numele de Dragon care apare in ambele cazuri!!!
DA SCUZE!!astia la care ma refeream eu sunt sub manusa AVANTI!!SCUZE!!Au scos firma "dragon carp"--si fac de la manusi ,bete,................
nu-i aceeasi palarie,nici marie---cu toate ca-i curios numele de Dragon care apare in ambele cazuri!!!
-
- veteran
As putea spune chiar ca e oleaca cam scump !bogdan82 scrie:philiphito, daca tu ai impresia ca o companie care rebranduieste fire toray(nu copie atentie, scrie clar ca-s toray pe rola), are lansete de top sarite de 250E(care isi merita banii), strune din titan facute pe sârme americane si alte produse care le banuiesc ca fiind de calitate(inca nu le-am pipait) este o firma ieftina te inseli amarnic...
P.S. uite un fir ieftinut de la Toray via Dragon...
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k9285.html

- philiphito
- utilizator constant
ANDREI RIGA scrie:As putea spune chiar ca e oleaca cam scump !bogdan82 scrie:philiphito, daca tu ai impresia ca o companie care rebranduieste fire toray(nu copie atentie, scrie clar ca-s toray pe rola), are lansete de top sarite de 250E(care isi merita banii), strune din titan facute pe sârme americane si alte produse care le banuiesc ca fiind de calitate(inca nu le-am pipait) este o firma ieftina te inseli amarnic...
P.S. uite un fir ieftinut de la Toray via Dragon...
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k9285.html

- philiphito
- utilizator constant
- philiphito
- utilizator constant