fir textil

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 07 Mar 2011, 17:00

[quote="philiphito

sa fiti siguri ca leeda,zebco,avanti,sunt peste dragon!!--[/quote]

Habar nu ai ce vorbesti.Numai idiotenii debitezi.

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 07 Mar 2011, 17:27

nu m-a interesat niciodata asa ceva am avut si inca am ocazia sa pescuiesc cu fire de la power pro ,brekley,browning(la feeder)-tot pe baza fibre spectra!!asa ca nu mi-am pus problema niciodata sa iau Dragon ca si firma in considerare!!am insa prieteni care si-au luat bocanci CK de la ei si au tinut exact jumate de partida de pescuit--adica de la 9 la 14--de la 14 incolo a stat in ciubotele mele 46 ,el purtand 42!!

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 07 Mar 2011, 17:30

s-ar parea ca si dragonii astia sunt mai multi!!--e curios cum ai lasa sa plimbe dragonul de la unii la altii
DA SCUZE!!astia la care ma refeream eu sunt sub manusa AVANTI!!SCUZE!!Au scos firma "dragon carp"--si fac de la manusi ,bete,................
nu-i aceeasi palarie,nici marie---cu toate ca-i curios numele de Dragon care apare in ambele cazuri!!!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 07 Mar 2011, 18:03

bogdan82 scrie:philiphito, daca tu ai impresia ca o companie care rebranduieste fire toray(nu copie atentie, scrie clar ca-s toray pe rola), are lansete de top sarite de 250E(care isi merita banii), strune din titan facute pe sârme americane si alte produse care le banuiesc ca fiind de calitate(inca nu le-am pipait) este o firma ieftina te inseli amarnic...

P.S. uite un fir ieftinut de la Toray via Dragon...
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k9285.html
As putea spune chiar ca e oleaca cam scump ! :D

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 07 Mar 2011, 18:16

Andrei este o chestie f ciudata...firele pt jigging marin japoneze sunt pe invers fata de astea normale...is mai scumpe alea mai subtiri...am observat si la Sunline, si la Varivas...care o fi explicatia? o fi ca firele subtiri sunt mai laborios de impletit?

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 07 Mar 2011, 19:45

ANDREI RIGA scrie:
bogdan82 scrie:philiphito, daca tu ai impresia ca o companie care rebranduieste fire toray(nu copie atentie, scrie clar ca-s toray pe rola), are lansete de top sarite de 250E(care isi merita banii), strune din titan facute pe sârme americane si alte produse care le banuiesc ca fiind de calitate(inca nu le-am pipait) este o firma ieftina te inseli amarnic...

P.S. uite un fir ieftinut de la Toray via Dragon...
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k9285.html
As putea spune chiar ca e oleaca cam scump ! :D
:lol:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Mar 2011, 19:55

philiphito...dai cu parerea si nici nu stii despre ce se vorbeste. Bocanci CK de la firma Dragon poloneza? :shock: . Le crezi un fel de Dragonul Rosu?

Mai sus cine a zis fir ieftinut a zis din gluma...este scump firul...si sunt sigur ca nu degeaba..Materialele japoneze bune , au un pret.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 07 Mar 2011, 20:23

BINE!!AI DREPTATE!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Mar 2011, 20:39

Philipito,de fapt alta era intentia ta in topicul asta,nu?Daca nu-i asa imi cer scuze,dar daca am dreptate,dute si da-i doua palme" prietenului" tau care te-a pus sa bati campii pe aici.

philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 07 Mar 2011, 20:51

Ce prieten?de ce m-ar pune sa bat campii??
si mai am o intrebare--care-i diferenta dintre un fir fireline(la alegere) si un spectra multistrand? :lol:

Scrie răspuns