Fir mono bun pt spinning la stiuca?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran
Fir mono bun pt spinning la stiuca?
Ma intereseaza un mono bun la spinning la stiuca, un mono cu elongatie minima, memorie scazuta si grosime in jur de 0,30-33 mm.
Astept recomandari de la cei care folosesc mono in spinning.
Am testat cateva fire un Stroft, Shimano nu stiu de care si inca vreo doua ... toate cam slabe ...
Astept recomandari de la cei care folosesc mono in spinning.
Am testat cateva fire un Stroft, Shimano nu stiu de care si inca vreo doua ... toate cam slabe ...
Re: Fir mono bun ?
Sunline.mergi la Abrevis,este posibil sa mai gasesti.
-
- veteran
Sunline supernatural.
- crapmaniacul
- veteran
Multumesc ptr promptitudinea raspunsurilor.
Florocarbon ati folosit, nu doar ca inaintas ci si ca fir principal ? Floro de obicei are elongatie ceva mai mica, dar unele cam au memorie ...
Florocarbon ati folosit, nu doar ca inaintas ci si ca fir principal ? Floro de obicei are elongatie ceva mai mica, dar unele cam au memorie ...
da,insa la grosimi mici(0,15-0,18) pentru clean,pastrav.ca fir principal(incarcat tamburul).
da,se mai carlionteaza...insa nu foarte mult.
la grosimi mari nu stiu cum reactioneaza(ca fir principal nu ca leader).
nu-ti dau exemplu de firme intrucat sunt foarte multe pe piata
cel mai bine la magazine.
da,se mai carlionteaza...insa nu foarte mult.
la grosimi mari nu stiu cum reactioneaza(ca fir principal nu ca leader).
nu-ti dau exemplu de firme intrucat sunt foarte multe pe piata
cel mai bine la magazine.
- johnnybravo
- Moderator
Re: Fir mono bun pt spinning la stiuca?
credeam ca un mono la stiuca e bun pt ca e elastic si ofera o evloutie mai buna unei linguri de exemplu... daca vrei cu elongatie minima de ce nu mergi pe textil?
- stefanflorin
- veteran
Daca ai posibilitatea, poti sa arunci un ochi la P Line Tactical ca si fluorocarbon, este mai moale ca cele conventionale http://www.totalfishing.ro/fir-fluoroca ... 72040.htmlcrapmaniacul scrie:Multumesc ptr promptitudinea raspunsurilor.
Urasc atarnatorii!
- crapmaniacul
- veteran
johnnybravo scrie:credeam ca un mono la stiuca e bun pt ca e elastic si ofera o evloutie mai buna unei linguri de exemplu... daca vrei cu elongatie minima de ce nu mergi pe textil?
Ai o prezentare mai buna a nalucii cu mono, adevarat, insa cele mai multe mono au elongatii prea mari si asta te incurca mult la intepare care nu mai este atat de ferma. Nu-mi fac probleme ca n-ar mai prezenta bine naluca un mono cu elongatie mica, ptr ca oricum ofera o prezentare mai buna decat pe textil si oricat ar fi de mica elongatia, ea tot exista.
Multumesc de recomandare si o voi incerca mai ales ca pretul e foarte bun.stefanflorin scrie:Daca ai posibilitatea, poti sa arunci un ochi la P Line Tactical ca si fluorocarbon, este mai moale ca cele conventionale http://www.totalfishing.ro/fir-fluoroca ... 72040.htmlcrapmaniacul scrie:Multumesc ptr promptitudinea raspunsurilor.
Am testat ceva fire monofilament si acesta http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 18308.html s-ar incadra cel mai bine in cerintele tale. Elongatie mica si rezistenta foarte mare la tractiune.
- crapmaniacul
- veteran
Iti multumesc !!tito scrie:Am testat ceva fire monofilament si acesta http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 18308.html s-ar incadra cel mai bine in cerintele tale. Elongatie mica si rezistenta foarte mare la tractiune.