FIR FLUO LA CLEAN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
FIR FLUO LA CLEAN
Ati pescuit cu fir fluo la clean??
Daca da in ce conditii??
Ce marci sunt recomandate??
Eu nu am folosit niciodata fluo...si sunt curios...pt ca mar ajuta mult sa vad pe unde imi umbla lingurita...si vobleru...
Si daca tot veni vorba..sambata am incercat sa ma duc la un spining la clean...Barladul nu era prea tulbure dar nici limpede...vantul batea buternic...frig..nu ma rezistat decat 2-3 ore dupa care am fugit la caldurica..evident nu a tras nimic
Daca da in ce conditii??
Ce marci sunt recomandate??
Eu nu am folosit niciodata fluo...si sunt curios...pt ca mar ajuta mult sa vad pe unde imi umbla lingurita...si vobleru...
Si daca tot veni vorba..sambata am incercat sa ma duc la un spining la clean...Barladul nu era prea tulbure dar nici limpede...vantul batea buternic...frig..nu ma rezistat decat 2-3 ore dupa care am fugit la caldurica..evident nu a tras nimic
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: FIR FLUO LA CLEAN
Am pescuit cu Fluo de la Okura, atat la clean cat si la alte animaluriionutz_gr scrie:Ati pescuit cu fir fluo la clean??
Daca da in ce conditii??

Asta asta iarna... Dupa cate am vazut, nu il deranjeaza culoarea

Nu ti-as recomanda fir fluo la clean.
cateodata , cand mananca intens nu prea conteaza firul.Am prins clean si la fir textil .
Dar de multe ori un fir fluo....dar fluorcarbon
face diferenta intre a da ca in fantana si a prinde ceva .
Cleanul cand ataca da in batz k lumea, simti soc , nu pleaca in lateral ca sa fie nevoie neaparat sa vizualizezi firul .
Dar daca tii sa folosesti neparat fluo , poti pune un leader de 1m de fluorcarbon .
cateodata , cand mananca intens nu prea conteaza firul.Am prins clean si la fir textil .
Dar de multe ori un fir fluo....dar fluorcarbon

Cleanul cand ataca da in batz k lumea, simti soc , nu pleaca in lateral ca sa fie nevoie neaparat sa vizualizezi firul .
Dar daca tii sa folosesti neparat fluo , poti pune un leader de 1m de fluorcarbon .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va

anu asta inca n-am inceput sezonu la clean, dar am un Climax de 0,16 pe care vreau sa-l incerc si un deja conscrta Tubertini de 0,18

sunt cam instabil emotional vis-a-vis de fire , sau poate inca mai caut firul idela

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Din propria experienta pot sa spun ca in apa limpede firul de la Silstar cel carbon si nu mai stiu ce mai scria pe rola, a fost ocolit la greu de catre pestii de la Bradisor. Pina nu a aschimbat firul prietenul meu care pescuia in dreapta mea pe acelasi loc,... nu a vazut peste.Clar, acesta nu va mai pune fire negre pe tambur veci. De cele fluo pot sa-ti recomand Smart MRT-ul care este usor fluo si care in apada ferfect.Desi eu am o teorie care lasa culoarea pe planul doi la fire. Important este sa fie cit mai subtire, cit mai moale, in sensul sa curga nu sa fie teapan. Asa ceva este cel ce de care vorbeam. Sa sti ca are si rezistenta sporita pe nod etc... are cam ce rebuie sa aiba. Ferestete de firele care nu sint de marca.S-ar putea ca si cele puternic fluo fixata culoarea pe fir mat(ne transparent) sa incurce.Dar foloseste-l pe asta si sa-mi spui daca te ajuta sau nu.Este si bine cotat la tractiune 0,14mm-2,700-0,16mm-3,600-0,18mm-4,700kg.
Dady
Dady