Fenwick HMG 2012
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Fenwick HMG 2012
Din cea mai importanta poza, cea cu datele despre lanseta, nu se intelge nimic din cauza blitului. Nu prea te putem ajuta.
-
- veteran
Salut,
Din pacate singurele rezultate (doua) ale unei cautari pe Google dupa codul de produs pe care l-ai scris, sunt pe niste forumuri rusesti, fapt ce ridica oarece semne de intrebare privind autenticitatea lansetei. Chiar daca este un model mai vechi, cu siguranta ca ar trebui se existe mult mai multe referinte despre ea, intrucat este un brand destul de cunoscut.
Din pacate singurele rezultate (doua) ale unei cautari pe Google dupa codul de produs pe care l-ai scris, sunt pe niste forumuri rusesti, fapt ce ridica oarece semne de intrebare privind autenticitatea lansetei. Chiar daca este un model mai vechi, cu siguranta ca ar trebui se existe mult mai multe referinte despre ea, intrucat este un brand destul de cunoscut.
Salutare,
Lanseta a fost cumparata din Suedia, impreuna cu alte 2 dar de 3,1m, acelasi producator (cea din fotografii are 2,7m ). Si nu cred ca ar fii un fake. In primul mesaj am dat toate detaliile scrise pe aceasta: " lanseta Fenwick HMX, BNHS80M-2 , 8,0" Medium Spinnning, 4-26g".

Lanseta a fost cumparata din Suedia, impreuna cu alte 2 dar de 3,1m, acelasi producator (cea din fotografii are 2,7m ). Si nu cred ca ar fii un fake. In primul mesaj am dat toate detaliile scrise pe aceasta: " lanseta Fenwick HMX, BNHS80M-2 , 8,0" Medium Spinnning, 4-26g".

lanseta e chiar foarte buna, nu inteleg care-i problema ta...
pune mana si iesi cu ea la un pescuit!
as zice ca merge la jig, dupa bibani si strapi, de pe mal pe ape mai mici sau din barca.... vezi tu. ar trebui s-o scutur un pic sa-ti pot spune mai mult...

Asa este! Am gresit eu cand am scris, m-am gandit la 2,4 si am scris 2,7. Este singura pe care o am si o folosesc la pescut de pe mal si cu jiguri, lingurite, etc. Acum sunt la stadiul de incepator in ale pescuitului la rapitor .
Mulumesc pentru incurajari!

Mulumesc pentru incurajari!