este bun pt salau?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 14 Mar 2010, 10:12

Vezi pe http://www.fishshop.ro/home/harta.aspx arata o harta din gara in max 30 mi esti acolo.
Cauta hotleul DelPack este peste drum de magazin la cca 50m spre bld. Liviu Rebreanu.
Depinde pe unde intri in Timisoara dinspre sarbi sau dinspre Buzias, Lugoj?
Pe site nu cred ca este actualizt chiar la timp eu de multe ori am fost si am gasit mai multe chestii care pe site nu erau inca puse.
Cum intri in magazin pe partea stanga se afla sculele de spin (pt salau) pe dreapta sunt baitcastig si ceva daiwe steez si fuego sunt super dar costa ceva. Vezi ca sunt ceva kistlere noi de spin sa stii ca nu sunt de nebagat in seama mai ales noul lta si cel vechi e ok dar nu stiu daca mai are.
Daca vrei sa iei ceva de salau calitativ merita efortul sa strangi punga o perioada si apoi sa-ti ei ceva bun, nu vorbesc de exagerari peste 800 ron.
Dar dute ia la mana cateva si apoi vezi concret ce-ti place.

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 14 Mar 2010, 10:20

:oops: :oops: :oops: A dracu evolutie.... deja spargem piata cu Perseus si alte kkturi ..si nu uitam unde eram acum un an jumate, doi .
Tonarelu ??? Aici e forum despre pescuit sau de aruncat giugeaua ? :roll:
Din viata scapa cine poate.

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 14 Mar 2010, 10:21

Giani are dreptate cu Lamiglasul eu am luat la mana un Certified Pro XPS 702 X de spin si mi-a placut. Este un bat cu pret de bun simt raportat la altele tot in specializarea asta gen St. Croix Legend sau GLoomis GLX, IMX. Nu am pescuit cu el dar daca as fi dat la spin la salau, eu m-as fi bagat pe el.
Mai sunt si alte Lamiglasuri ok dar mie cel prezentat mi-a placut.
Dar din pacate pentru tine Tg Mures este la 400km si Timisoara dor la 100km dar poti sa mai astepti si vezi si alte pareri.

Straja
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Straja » 14 Mar 2010, 13:14

multumesc frumos pentru recomandari insa ma intereseaza daca mai are cineva un bat asemanator si as dori sa stiu daca e multumit de el....
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie,chiar daca dureaza toata viata!!!!(Octavian Paler)

Straja
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Straja » 14 Mar 2010, 23:26

chiar nu are nimeni biciu asta?
Sa nu uiti ca orice asteptare e provizorie,chiar daca dureaza toata viata!!!!(Octavian Paler)

Scrie răspuns