discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

old_radu scrie:kzoli scrie:@old_radu BFF 2,70 10-30 gr e perfect ...pentru avat...
...e cam grea si tzapana pentru avat , iar in legatura cu greutatea de aruncare , in mod cert poate arunca peste 30 gr. , cu toate ca nu cred ca in zona unde incerc eu la somn ar fi nevoie de naluci mai grele.
...pescuiesc pe Somes in MM si cred ca si "niocii" acolo ar vrea sa incerce somnul
Rectific pe mures
este perfect pentru mine BFF 10-30 pentru avat si nu ma scarpin nici daca vine altceva mai instarit ( avatii au 1-2 kg dar am prins cateva si la 4.5 -5 kg, tot in acele locuri intra de obicei si somotei iar spre seara cate un trenuleti care vine si pleaca

, cat despre somn merge si cu echipament UL sau fly daca esti "maestru", daca nu ....
eu personal mai am mult foooarte muuult sa caut somni cu echipament fly ....
-
adiwolf
- veteran

-
old_radu
- veteran

@ SF-ule
...nu ai ce face , pe Somes si nici chiar pe baraj , cu scule atat de heavy
...din ce in ce mai rar somn mai rasarit
@ Zoli
...fiecare cum simte , cum crede...la inceput am folosit si eu BFF-ul la avat , dar am vazut ca nu se incarca ft. bine si nu am lanseuri lungi cu nalucile care obisnuiam sa le folosesc
...scuze de off-topic , dar banuiesc ca initiatorul topicului este chiar interesat de discutiile acestea....

-
niocii
- utilizator nou

deci pe Somes si baraj o sa pescuiesc in principiu...dar o sa ma duc si la dunare sper o data in primavara si o data spre toamna...de aia am intrebat si de scule mai bune.orcum ms mult ptr sugestii
-
SF
- veteran

old_radu scrie:@ SF-ule
...nu ai ce face , pe Somes si nici chiar pe baraj , cu scule atat de heavy
...din ce in ce mai rar somn mai rasari:
Pai io nu am apucat sa recomand
Cel putin pe baraj sant destui din 2 cifre .