echipament pt. pescuitul mixt apa dulce/sarata
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Bivanus,bivanus scrie:omule, daca in state e 150$ atunci ar veni: 150*3=450RON la care se adauga 20%taxe iar apoi 19%TVA si sa zicem 40%adaos comercial =>
899,64RON sau mai pe scurt 9 milioane de lei vechi.pina la 14 milioane mai e mult...
Daca aveai curiozitatea sa-ti verifici mesajele personale(sau private cum vrei sa e numesti) de pe acest forum aflai cat te costa o mulineta de acest fel(SS 1600 sau SS 2600 mulinete pe care le-am trimis eu in Romania si la pretul carora nu mai trebuie sa adaugi vama sau TVA.)
Jean Scurtu
Domnule Scurtu, cred ca sistemul de mesaje private are probleme.Nu am receptionat mesajul dumneavoastra, si din cite am citit pe forum ,se mai intimpla.As fi foarte interesat de o mulineta din gama SS Tournament (chiar mai mare un pic pentru ca vreau sa o utilizez si la mare).De asemenea m-ar interesa niste fire mai de doamne ajuta(textil pt principala si florocarbon pt inaintas).V-am trimis si un mail, sper sa il primiti.
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare
de abia acum a intrat mesajul de reply
imi suride ideea cu SS2600 e super . nu am inteles exact : mulinetele sunt deja disponibile la persoanele de contact sau de acolo aflu numai informatii?
eu pescuiesc de pe platforma offshore. asta inseamna 12-14 m inaltime. cind lansezi se face un triunghi care maninca mult fir, cu atit mai mult cu cit dai mai departe iar "the big xxx" nu vine chiar linga platforma -aici gasesti stavride mic si aterina pe care-i fugareste lufarul si uneori palamida.

eu pescuiesc de pe platforma offshore. asta inseamna 12-14 m inaltime. cind lansezi se face un triunghi care maninca mult fir, cu atit mai mult cu cit dai mai departe iar "the big xxx" nu vine chiar linga platforma -aici gasesti stavride mic si aterina pe care-i fugareste lufarul si uneori palamida.
Mai Bivanus , mai bine explica ce platforma ii aia , poate ca ai pesti chiar sub platforma . si pina te hotaresti tu cum sa pescuiesti la avat cu Turnasurful lui peste iti spun eu citeva lucruri despre el . Despre Turnasurf , nu despre avat , evident .
Deci , splendoarea asta de lanseta cu numere de heavy-surfcast (100 - 250 grame ) dat fiind faptul ca ii facuta de Lineaeffe si are pretul care il are banuiesc ca are prestatii care cu multa indulgenta ar intra in clasa medium , in cea ce priveste lansatul . Ma indoiesc mult ca o poti forta cu plumbi de 120 . Inelele cam mici in diametru , nu par tare grozave , in special ala de virf . Si oricum nu inteleg cum vrei sa pescuiesti la stiuca , avat , salau , laban , etc . cu ea .
Fir Intins!!!
Deci , splendoarea asta de lanseta cu numere de heavy-surfcast (100 - 250 grame ) dat fiind faptul ca ii facuta de Lineaeffe si are pretul care il are banuiesc ca are prestatii care cu multa indulgenta ar intra in clasa medium , in cea ce priveste lansatul . Ma indoiesc mult ca o poti forta cu plumbi de 120 . Inelele cam mici in diametru , nu par tare grozave , in special ala de virf . Si oricum nu inteleg cum vrei sa pescuiesti la stiuca , avat , salau , laban , etc . cu ea .
Fir Intins!!!

era o glumita cu tournasurfu dar nu am pus "smiles" unde trebuie.pretul jucariei e 130.76 RON nu stiu ce te-a facut sa ai asa o parere proasta despre LINEAEFFE.chiar daca au si modele nasoale sunt si scule excelente facute de ei.cit despre mine incerc sa imi fac un set DAIWA: mulineta SS Tournament 2600 + lanseta Pro-Spin

sub platforma nu ai cum sa dai, sunt parime,furtune,sondele, picioarele platformei (si sunt PLINE de scoici

fir intins!