echipament pt. pescuitul mixt apa dulce/sarata

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 04 Sep 2005, 19:59

@bivanus- ce ai gasit este probabil modelul mai nou-Tournament SS II, care are si tambur de rezerva si care si in state costa cam 150 usd (este deja alt model de Daiwa).

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 05 Sep 2005, 06:54

omule, daca in state e 150$ atunci ar veni: 150*3=450RON la care se adauga 20%taxe iar apoi 19%TVA si sa zicem 40%adaos comercial =>
899,64RON sau mai pe scurt 9 milioane de lei vechi.pina la 14 milioane mai e mult...
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Sep 2005, 07:32

Tu, Bivanus, vorbesti despre o alta mulineta
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 05 Sep 2005, 13:31

bivanus scrie:omule, daca in state e 150$ atunci ar veni: 150*3=450RON la care se adauga 20%taxe iar apoi 19%TVA si sa zicem 40%adaos comercial =>
899,64RON sau mai pe scurt 9 milioane de lei vechi.pina la 14 milioane mai e mult...
Bivanus,

Daca aveai curiozitatea sa-ti verifici mesajele personale(sau private cum vrei sa e numesti) de pe acest forum aflai cat te costa o mulineta de acest fel(SS 1600 sau SS 2600 mulinete pe care le-am trimis eu in Romania si la pretul carora nu mai trebuie sa adaugi vama sau TVA.)

Jean Scurtu

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 05 Sep 2005, 22:30

Domnule Scurtu, cred ca sistemul de mesaje private are probleme.Nu am receptionat mesajul dumneavoastra, si din cite am citit pe forum ,se mai intimpla.As fi foarte interesat de o mulineta din gama SS Tournament (chiar mai mare un pic pentru ca vreau sa o utilizez si la mare).De asemenea m-ar interesa niste fire mai de doamne ajuta(textil pt principala si florocarbon pt inaintas).V-am trimis si un mail, sper sa il primiti.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 05 Sep 2005, 22:43

Ti-am raspuns ,asa ca verifica-ti mesajele.

Jean Scurtu

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 06 Sep 2005, 00:05

de abia acum a intrat mesajul de reply :roll: imi suride ideea cu SS2600 e super . nu am inteles exact : mulinetele sunt deja disponibile la persoanele de contact sau de acolo aflu numai informatii?

eu pescuiesc de pe platforma offshore. asta inseamna 12-14 m inaltime. cind lansezi se face un triunghi care maninca mult fir, cu atit mai mult cu cit dai mai departe iar "the big xxx" nu vine chiar linga platforma -aici gasesti stavride mic si aterina pe care-i fugareste lufarul si uneori palamida.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 06 Sep 2005, 02:03

Da mulinetele sunt deja in Romania si daca pescuiesti de pe o platforma marina e mai buna SS TOURNAMENT 2600.

Jean Scurtu

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 06 Sep 2005, 22:57

Mai Bivanus , mai bine explica ce platforma ii aia , poate ca ai pesti chiar sub platforma . si pina te hotaresti tu cum sa pescuiesti la avat cu Turnasurful lui peste iti spun eu citeva lucruri despre el . Despre Turnasurf , nu despre avat , evident .
Deci , splendoarea asta de lanseta cu numere de heavy-surfcast (100 - 250 grame ) dat fiind faptul ca ii facuta de Lineaeffe si are pretul care il are banuiesc ca are prestatii care cu multa indulgenta ar intra in clasa medium , in cea ce priveste lansatul . Ma indoiesc mult ca o poti forta cu plumbi de 120 . Inelele cam mici in diametru , nu par tare grozave , in special ala de virf . Si oricum nu inteleg cum vrei sa pescuiesti la stiuca , avat , salau , laban , etc . cu ea .

Fir Intins!!!

bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 07 Sep 2005, 07:33

:D daca te uiti la topicul "rateuri de neuitat" o sa vezi ca eu mai dau si cu Minow Spoon de 5 cm legat de fir de 0.35 :D si cu lanseta de c**p :D asa ca totul e posibil... desi,recunosc,as vrea si eu sa vad pe cineva pescuind avat cu tournasurfu :shock: eventual cu jig de 250g :D

era o glumita cu tournasurfu dar nu am pus "smiles" unde trebuie.pretul jucariei e 130.76 RON nu stiu ce te-a facut sa ai asa o parere proasta despre LINEAEFFE.chiar daca au si modele nasoale sunt si scule excelente facute de ei.cit despre mine incerc sa imi fac un set DAIWA: mulineta SS Tournament 2600 + lanseta Pro-Spin :roll:

sub platforma nu ai cum sa dai, sunt parime,furtune,sondele, picioarele platformei (si sunt PLINE de scoici :( ) asta nu inseamna ca nu am incercat :D bacaliar frumos si guvide baban dar cu un raport monturi pierdute/peste prins dezastruos.

fir intins!

Scrie răspuns