Leba
mulineta e forte buan, batul e bun de clean si merge si cu unele muste la avat, iar firul daca e destul de lucios, e bun.
Lanseta are inele modificate ? din fabrica vine cu single foot
echipament fly
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
nu stiu daca sunt modificate, omu' de la Arrow spunea ca s-a schimbat tehnologia la constructia lansetelor.cristian.ene scrie:Leba
mulineta e forte buan, batul e bun de clean si merge si cu unele muste la avat, iar firul daca e destul de lucios, e bun.
Lanseta are inele modificate ? din fabrica vine cu single foot
by the way, care este sit.ul oficial al producatorului? l-am cautat pe diverse motoare si... nimic!
firul...nu pot sa spun cat e de lucios, n-am cu ce sa compar. hmmm, este relativ lucios, de culoare galbena - foarte vizibil, fara memorie.
multumesc, Cristian!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
nasol moment pt clenii de prut.
e ok, leba, mulineta d-aia am si eu. ai grija la un singur lucru cu ea, daca vreodata ajungi la backing sa fii atent sa nu se frece direct de tambur, plasticul e moale si se taie. cosmin tocmai a patit-o la 2 ore dupa ce-a luat-o din magazin s-a gandit sa se joace un pic cu un shooting head si a taiat backing-ul ca in branza. insa cat timp bordura aia din plastic ia contact doar cu snurul n-ai nici o treaba. daca batul e bine facut o sa poti folosi pe el dupa ce inveti sa lansezi bine si snururi de 6 si de 4, ca sa pescuiesti mai bine muste mai mici pentru pastrav si pentru streamere mai mari pentru avat si biban. deci aia e, ai tot ce-ti trebuie. mai trebuie menghina si ata de montaj, pe care e musai sa le iei dintr-un magazin de pescuit sau sa le comanzi de afara. materiale gasesti o gramada prin florarii, mercerii si magazine de bricolaj, plus curtea de pasari a bunicilor, blana de capra, caini, iepuri, pisici, n-ai idee cate alte chestii se pot folosi. iar daca nu-ti place sa improvizezi, energofish, flytying.ro sau comanda la cabelas. nu mai am sa-ti zic decat atat: distractie placuta! 

merci mult, eugen.
he,he, din ce-am citit io pe forumuri si din ce mi-au zis putinii muscari din iasi... de-abia de-aici incepe greul. lanseuri, casting, fly-tying etc.
da' ma descurc io cumva.. sunt ceva prieteni pe-aici!

he,he, din ce-am citit io pe forumuri si din ce mi-au zis putinii muscari din iasi... de-abia de-aici incepe greul. lanseuri, casting, fly-tying etc.
da' ma descurc io cumva.. sunt ceva prieteni pe-aici!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
nu e chiar asa, lucrurile sunt foarte simple, oamenii le complica cu tot soiul de teorii. lasa deoparte ce auzi si citesti si vezi ce-are de zis pestele. daca nu prinzi, gresesti undeva. daca prinzi, e bine ce faci, indiferent ca e bine sau nu in viziunea nu stiu cui. e sanatos sa vezi pe cineva care stie sa dea bine, dar poti sa inveti si fara.
de cand dau la musca eu ma mir ca sunt atat de putini in tara asta, se consuma atata hartie si energie cu materiale de lectura pentru pescuit la crap si rapitori cand adevarul e ca nici nu se compara distractia cu ceea ce simti cand dai la musca.
bine, toate astea se aplica doar dupa ce reusesti sa treci de faza aia cand iti faci milioane de draci dand cu muste dupa veverite si rupand ata de montaj fix cand sa faci nodul final la cea mai reusita musca. da' toate astea se rezolva in timp, important e sa te antrenezi cat mai des.
de cand dau la musca eu ma mir ca sunt atat de putini in tara asta, se consuma atata hartie si energie cu materiale de lectura pentru pescuit la crap si rapitori cand adevarul e ca nici nu se compara distractia cu ceea ce simti cand dai la musca.
bine, toate astea se aplica doar dupa ce reusesti sa treci de faza aia cand iti faci milioane de draci dand cu muste dupa veverite si rupand ata de montaj fix cand sa faci nodul final la cea mai reusita musca. da' toate astea se rezolva in timp, important e sa te antrenezi cat mai des.