Echipament Casting

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Mai 2009, 14:40

Oare ce o mai face "sarmanul" Gerula? Acum ca la Gandul a cazut in dizgratia CTP-ului. Nu stiati? Mda, a avut ideea aiurita sa ii ia apararea lui Mircea Badea (cine se asemana se aduna... :lol: ) in colectiv si CTP-ul care e la cutite cu Baditza a sarit la jugulara Gerulaciului. Am aflat ca e la un pas de concediere...pe criza asta cine il mai angajeaza? Saracul om...funia si sapunul, il bat ganduri negre! Poate ca Pescar Nebun l-ar ptea inveseli pe acest membru al Familiei Adams...

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 29 Mai 2009, 15:00

Fario, nebunule, nu-l mai baga pe PescarNebun in supa. N-are a face si, probabil, nici nu are cum sa inteleaga misto-urile de pe-aici.

Interesante, insa, vestile pe care ni le dai despre Gerula... In fine, nimeni nu cred ca-l "simpatizeaza" intr-atat incat sa-i doreasca necazuri in viata personala. In fond e un nefericit...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Mai 2009, 15:32

Musti scrie:Fario, nebunule, nu-l mai baga pe PescarNebun in supa. N-are a face si, probabil, nici nu are cum sa inteleaga misto-urile de pe-aici.

Interesante, insa, vestile pe care ni le dai despre Gerula... In fine, nimeni nu cred ca-l "simpatizeaza" intr-atat incat sa-i doreasca necazuri in viata personala. In fond e un nefericit...
Haha, nu vreau sa supar pe nimeni, doar ca numitul PescarNebun mi-a "furat" apelativul meu unic si inconfundabil! Ill las in pace daca mi-l da inapoi ptr ca am copyright! :lol: Nebun aici sunt doar eu, restul sunt pseudo-nebuni!
Gerula...nici eu nu as vrea sa ramana pe drumuri, omul nu ne-a facut nici un rau in afara "sagetilor" trimise din condei , sageti pe care el le-a vrut ace de diamant dar au iesit in realitate "ridichi" balegoase. Asta e, atata poate el! In rest, ca l-a aparat pe Badea asta e alta treaba. Nu il simpatizez deloc pe MB dar nu e motiv de amenintat cu datul afara....

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Mai 2009, 16:05

Desi nu prea imi place sa fiu offtopic nu ma pot abtine sa nu spun ca mi se par interesante ultimle postari in lumina mai multor lucruri: inevitabil am intrat si eu in clinciuri cu Gerula mai pe vremuri desi a fost singurul nu putea fi decat el ala si, nici mie nu-mi place Badea. Inainte sa instigam la scandal sau sa dezgropam ceva sau pe cineva vreau sa fac reclama din nou la Team Daiwa Sol de cast si poate sa salvez topicul care a ajuns rapid la sute de postari despre nu mare lucru... :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 29 Mai 2009, 17:58

Hai mai Tristian, strici tu topicu` acuma....!! :lol:

Serios vorbind, Daiwa Sol este cu siguranta de luat in calcul.

P.S. Eu banuiesc ce face Gerula acuma, probabil sughite si citeste topicul asta... :lol:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Mai 2009, 18:10

ba io cre ca ne arata la tatzi :arrow: ( TM ) pi mesinjeru dinsului :lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 29 Mai 2009, 19:32

Gata, m-ati luminat. Chiar nu ma prindeam de faza cu scrisul de 100 de ori si cu conjugarea.
Sunt doar putin dezamagit ca cineva a avut im presia ca ar fi vreo asemanare intre mine si Gerula.:(
Fario, scuze pt furt dar daca vrei pot sa platesc drepturi de autor. Spune ce iti doreste inimioara. :D Nu cred ca e nevoie sa folosesti camasa d forta. :D

O umila intrebare: Tipul chiar folosea struna la clean? :D

Nu am dat copy paste de 100 de ori, Numai de 20. si dupa aia inca de 4 ori pe cele 20. :wink:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 29 Mai 2009, 19:55

PescarNebun scrie:Gata, m-ati luminat. Chiar nu ma prindeam de faza cu scrisul de 100 de ori si cu conjugarea.
Sunt doar putin dezamagit ca cineva a avut im presia ca ar fi vreo asemanare intre mine si Gerula.:(
Fario, scuze pt furt dar daca vrei pot sa platesc drepturi de autor. Spune ce iti doreste inimioara. :D Nu cred ca e nevoie sa folosesti camasa d forta. :D

O umila intrebare: Tipul chiar folosea struna la clean? :D

Nu am dat copy paste de 100 de ori, Numai de 20. si dupa aia inca de 4 ori pe cele 20. :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

las ca afli ! :lol:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 29 Mai 2009, 20:16

PescarNebun scrie:...Sunt doar putin dezamagit ca cineva a avut im presia ca ar fi vreo asemanare intre mine si Gerula.:( ...
Nu pune la inima! Nimeni nu te-a confundat la modul serios cu Gerula. But it was a little bit of fun!
Nu ca n-ai semana... :twisted:
:lol: :lol: :lol:

In plus, daca n-ai remarcat, kuintautti ti-a si luat, asa, subtil, apararea la un moment dat...
Love it's in the air...
:lol:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 29 Mai 2009, 20:22

:lol: :lol: :lol: Musti, esti malefic de-a dreptul.
Auzi, "nu ca n-as semana" :lol: :lol:

Am citit si eu aproape tot topicul cu velierul.
Mi-a placut. :twisted:

Scrie răspuns