E a treia tentativa la mine, asa ca sper sa se lipeasca. Am vazut ca sunt destui in situatia mea, mai avansati la spin, care vor sa incerce si un echipament de cast...
Personal am trecut prin toate fazele deja la spin si nu am de gand sa o repet la cast. Asa ca vreau sa cumpar odata si bine...
Motiv pt care ma intereseaza doar modele mid-high in sus, preferat made in Japan.
Nu sunt fan boy si nu ma intereseaza discutiile de genu, deci atat shimano cat si daiwa sunt binevenite

Ca modele bantam, aldebaran, metanium, antares, alphas, zillion, steez...modele vechi dar si noi.
Ca lansete zic eu ca nu necesit ajutor, atata timp cat pun mana pe ele

Dar la mulinete, se pare ca lucrurile nu sunt asa simple, marimi corp diferite, tamburi diferiti, raport recuperare, lungime manivela, greutate naluci si evident zece mii de modele, dc, mgl, mg, xt, magnetic, centrifugal

Am cumparat o galeata de mulinete sa-mi fac de lucru pe perioda rece si cu ocazia asta sa vad si in interior cu ce se mananca. Am sa postez pe fiecare in parte, din timpul servisarii atat cat ma pricep, materiale, uzuri, evolutie, etc.
Stiu ca sunt destui baieti cu experienta, care poate ne pot ajuta cu info mai in detaliu, despre ce le-a cazut prin mana. La ce considera ca e potrivita, cu ce gramaj functioneaza bine(fara sa stau sa descurc la peruci

Sistemul DC, se merita sau nu? E mai bun, mai rau ca magneticul de la Daiwa? Da stiu, mare greseala sa intreb asta

Si o rugaminte mare, hai sa lasam vesnica miluire care incepe pe la pagina 3. Aveti de discutat, certat, inafara subiectului, mergeti intr-alta parte!! Va multumesc anticipat

Ca lansete, am doar una pt moment: Daiwa prorex AGS finesse, model nou. O v-oi prezenta cand am mai multe de zis.
Mulinetele de le voi prezenta sunt urmatoarele: