Dunare, salau, spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Dunare, salau, spinning
Excaliburu il cumpar nou de la un baiat cu 110 lei este sigilat ... de asta v-am intrebat ....

nu-ti lua Excaliburu , are un blanc extrem de senzitiv ,dar foarte casant , stiu vreo 3 bete rupte ,mie personal ( in lansare in plaja lui de greutate )corradi scrie:Excaliburu il cumpar nou de la un baiat cu 110 lei este sigilat ... de asta v-am intrebat ....
M-AŢI convins nu o mai cumpar
ps: are cineva spin blade de vanzare

ps: are cineva spin blade de vanzare

- vampyru_a1
- veteran
spin blade-ul 2,40 30-80 l-a avut un prieten si l-a vandut din cauza inelului de plecare si al puterii de aruncare;
spin blade-ul 2,70 30-80 il are un prieten si vrea sa ii schimbe inelele ca sa poata sa il foloseasca cum trebuie ca asa il tine in debara degeaba
excalibur-ul pe care il am eu de 2,70 s-a luat lacu' de pe el si doar sta in husa pe dulap
mai bine mai pui ceva bani si iti iei ceva mai bun nou sau sh si gasesti destule bete super bune si la preturi acceptabile la vanzari
spin blade-ul 2,70 30-80 il are un prieten si vrea sa ii schimbe inelele ca sa poata sa il foloseasca cum trebuie ca asa il tine in debara degeaba
excalibur-ul pe care il am eu de 2,70 s-a luat lacu' de pe el si doar sta in husa pe dulap
mai bine mai pui ceva bani si iti iei ceva mai bun nou sau sh si gasesti destule bete super bune si la preturi acceptabile la vanzari

- moneytehnik
- veteran
Si eu folosesc un Spin Blade 2,40 gr 30-80.
Totusi cred ca inelul de plecare putea fi mai mare pentru ca stranguleaza firul la plecare si nu il lasa sa curga natural. Nu prea am simtit asta in ce priveste lungimea lanseului dar zgomotul produs este foarte enervant.
L-am incarcat cu pina la 40 gr pe Dunare in curent puternic dar am dat si cu 9 gr de pe maluri abrupte si nu m-a dezamagit.
Totusi cred ca inelul de plecare putea fi mai mare pentru ca stranguleaza firul la plecare si nu il lasa sa curga natural. Nu prea am simtit asta in ce priveste lungimea lanseului dar zgomotul produs este foarte enervant.
L-am incarcat cu pina la 40 gr pe Dunare in curent puternic dar am dat si cu 9 gr de pe maluri abrupte si nu m-a dezamagit.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Eu am schimbat la Spin Blade 2,40 gr 30-80 toate inelele cu Fuji , cel de plecare e de 40 si cel din varf un inel putin mai scump de SIC (Fuji) .
Fostele inele erau de tot cccc...ul .
Acum sunt super multumit de bat . Era pacat sa-l vand, avand in vedere ca blancul se potriveste cu cerintele mele.
P.S.
La-ma facut la Andronic L. , care a mai facut multe bete Spin Blade 2,40 gr 30-80 la comanda .

Fostele inele erau de tot cccc...ul .
Acum sunt super multumit de bat . Era pacat sa-l vand, avand in vedere ca blancul se potriveste cu cerintele mele.
P.S.
La-ma facut la Andronic L. , care a mai facut multe bete Spin Blade 2,40 gr 30-80 la comanda .

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
lanseta Shimano Hyperloop AX 270 MH Numar tronsoane 2 -Lungime 2.70m -Lungime transport 138.5cm -Greutate 230gr -Inele 7 -Putere aruncare 15-40gr
ce parere aveti despre asta ?
ce parere aveti despre asta ?
am aflat de lanseta simano ... este o porcarie