Asa....eram convins, ca nu o sa ies azi.... dimineata cand m-am trezit , uitandu-ma pe geam ,am vauzt o ninsoare ce sfida data din calendar, cu desavarsire.
Dar, stand la cafeaua de dimineata si spicuind topicul,am zis...ma duc, totusi, mai ales ca termometrul gadgetului din windows seven piratat original, arata doar -1C..deci nici nu e grav

.
Cand am ajuns la locul faptei, pe malul Somesului, nu mai eram asa de sigur, ma batea gandul de retragere...fulgii de zapada "cadeau" orizontal...de la vantul ce ma astepta

. Am zis, stau la o pauza de tigara si vedem. Bine am facut, ca prin minune a iesit soarele in 10 minute,vantul s-a mai domolit si puteam sa incep. Masurat distanta..alea-alea
Desi , parca se schimbau anotimpuri peste mine (asa de rapid trecea soarele, venea ninsoarea si intunericul...iar iesea soarele si tot asa , cu o repeziciune uimitoare)..am holdiut graundul

...si nu am plecat pana nu am incercat tot, ce am prous pe ziua de azi...
Am ajuns la concluzii coerente si finale?....Nici gand

...Mai mult am generat alte si alte intrebari si mai stufoase si mai intortocheate

si multe, tot mai multe.
Dar, pozele si cifrele fac mai mult decat osutatreizecidemiisaptesutecinczecisisase de cuvinte...Sa ne miram impreuna.
Unii, cu: Ba, asta nu le are deloc!!.... altii: Bine ca ai zis, sa nu ma apuc in viata asta de baitcasting...si nici in urmatoarea!!!
Anyway..here's my facts....Yes, just mine....Nu este adevarul suprem despre baitcasting..cum o sa si deduceti din rezultatele mizerabile, as putea sa zic.
One man, one rod,one reel.....same shit, adica
Distante(nu e cuvantul potrivit dar nu am gasit altul) :
Plumb droshot: 32-36m
Jig+guma : 20-23m!!!!!!!
Xrap shad : 23-26m
Slider : 34m (mergea exact atat, nici mai mult nici mai putin)
Gramajele le aveti in poza.
Sintetizez intr-o singura intrebare, zecile de intrebari ce mi-a venit in minte instant, sperand ca exista un singur raspuns

:
But why????????