Vezi ca Mucea-san o ramas cu privirile tulburi si o gingavit fo saptamina dupa ce era sa-l traga primul in apa..bietul copchil...io i-am zis ca inti trebe sa i oa copacel,copacel,cu obletii..
DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Numa sa nu ramii shokat,ca ala micu,sau mai rau ,doamne fereste,sa te traga in apa..
Vezi ca Mucea-san o ramas cu privirile tulburi si o gingavit fo saptamina dupa ce era sa-l traga primul in apa..bietul copchil...io i-am zis ca inti trebe sa i oa copacel,copacel,cu obletii..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Gigi nu iti fa griji de mine. in momentul in care o sa imi rupa vro joarda o sa fiu socat . Mai devreme nu . Si probabil o sa imi revin repede
. Ca sa nu mai zic ce departe sunt sansele astea....
Pana atunci ca tot suntem la lurebuilding, interventia lui Nemernic mi-a starnit o idee , drept care vin aci si intreb, ca sa nu deschid aiurea in van un topic special pt asta: are cineva in RO de dat cateva smocuri din alea de skirts? Vreau sa fac o proba sa vad cum fac in apa si nu m-as apuca sa comand un set numai pt asta.
Merci
Pana atunci ca tot suntem la lurebuilding, interventia lui Nemernic mi-a starnit o idee , drept care vin aci si intreb, ca sa nu deschid aiurea in van un topic special pt asta: are cineva in RO de dat cateva smocuri din alea de skirts? Vreau sa fac o proba sa vad cum fac in apa si nu m-as apuca sa comand un set numai pt asta.
Merci
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
Am vazut ca Gigi bibilea la niste jiguri cu Skirt, poate i-o mai fi ramas vreo 3-4 floace.....sau daca nu.... cauta sa cumperi un spinnerbait, si iei dupa ala 
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
alea de pe spinnere is scurtute 
- semlecangheorghe
- veteran

Zi brae o adresa si iti trimet.Sa zici culoarea..Eu am facut cum m-am priceput(nu ride pischerule)neste floace in coada la poper si se misca foarte natural..deocamdata nu am prins nic cu iel.Daca vrei mai multe s-ar putea sa iti fac rost da nu promit ca nu stiu daca mai are respectivul,avea la plicuri de 10buc.MuskMd scrie:Gigi nu iti fa griji de mine. in momentul in care o sa imi rupa vro joarda o sa fiu socat . Mai devreme nu . Si probabil o sa imi revin repede. Ca sa nu mai zic ce departe sunt sansele astea....
Merci
.
.
- semlecangheorghe
- veteran

.
.
stii corzile alea cu carlige in capat, care se foloseau la legat bagajele? folosesc astia pe la biciclete sau la motociclete.MuskMd scrie:alea de pe spinnere is scurtute
faci cate vrei din alea....

jiji, ti s-a incurcat banda? ai ramas blocat? ai nevoie de un restart ? ti-ai luat teapa cu un popper sinking ? esti dus cu pluta ?semlecangheorghe scrie:Numa sa nu ramii shokat,ca ala micu,sau mai rau ,doamne fereste,sa te traga in apa..![]()
![]()
![]()
Vezi ca Mucea-san o ramas cu privirile tulburi si o gingavit fo saptamina dupa ce era sa-l traga primul in apa..bietul copchil...io i-am zis ca inti trebe sa i oa copacel,copacel,cu obletii..![]()
deja devi plictisitor rau cu replica asta. alta nu mai ai? sau trebuie intai sa ceri voie sa scrii si tu ceva?
hai cius.
chill....merci de hinturi !
cu ce da ... sau ce foloseste ?
,
nah budigai nu cre ca´i vin... , doar ceva jartele ...
nah budigai nu cre ca´i vin... , doar ceva jartele ...