DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Aug 2012, 14:28

Numa sa nu ramii shokat,ca ala micu,sau mai rau ,doamne fereste,sa te traga in apa.. :lol: :lol: :lol:
Vezi ca Mucea-san o ramas cu privirile tulburi si o gingavit fo saptamina dupa ce era sa-l traga primul in apa..bietul copchil...io i-am zis ca inti trebe sa i oa copacel,copacel,cu obletii.. :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Aug 2012, 14:42

Gigi nu iti fa griji de mine. in momentul in care o sa imi rupa vro joarda o sa fiu socat . Mai devreme nu . Si probabil o sa imi revin repede :twisted: . Ca sa nu mai zic ce departe sunt sansele astea....

Pana atunci ca tot suntem la lurebuilding, interventia lui Nemernic mi-a starnit o idee , drept care vin aci si intreb, ca sa nu deschid aiurea in van un topic special pt asta: are cineva in RO de dat cateva smocuri din alea de skirts? Vreau sa fac o proba sa vad cum fac in apa si nu m-as apuca sa comand un set numai pt asta.
Merci
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 07 Aug 2012, 14:59

Am vazut ca Gigi bibilea la niste jiguri cu Skirt, poate i-o mai fi ramas vreo 3-4 floace.....sau daca nu.... cauta sa cumperi un spinnerbait, si iei dupa ala ;)
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 07 Aug 2012, 15:24

alea de pe spinnere is scurtute :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Aug 2012, 16:13

MuskMd scrie:Gigi nu iti fa griji de mine. in momentul in care o sa imi rupa vro joarda o sa fiu socat . Mai devreme nu . Si probabil o sa imi revin repede :twisted: . Ca sa nu mai zic ce departe sunt sansele astea....

Pana atunci ca tot suntem la lurebuilding, interventia lui Nemernic mi-a starnit o idee , drept care vin aci si intreb, ca sa nu deschid aiurea in van un topic special pt asta: are cineva in RO de dat cateva smocuri din alea de skirts? Vreau sa fac o proba sa vad cum fac in apa si nu m-as apuca sa comand un set numai pt asta.
Merci
Zi brae o adresa si iti trimet.Sa zici culoarea..Eu am facut cum m-am priceput(nu ride pischerule)neste floace in coada la poper si se misca foarte natural..deocamdata nu am prins nic cu iel.Daca vrei mai multe s-ar putea sa iti fac rost da nu promit ca nu stiu daca mai are respectivul,avea la plicuri de 10buc.

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Aug 2012, 16:21

.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Aug 2012, 21:05

MuskMd scrie:alea de pe spinnere is scurtute :D
stii corzile alea cu carlige in capat, care se foloseau la legat bagajele? folosesc astia pe la biciclete sau la motociclete.
faci cate vrei din alea....

Imagine

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 07 Aug 2012, 21:07

semlecangheorghe scrie:Numa sa nu ramii shokat,ca ala micu,sau mai rau ,doamne fereste,sa te traga in apa.. :lol: :lol: :lol:
Vezi ca Mucea-san o ramas cu privirile tulburi si o gingavit fo saptamina dupa ce era sa-l traga primul in apa..bietul copchil...io i-am zis ca inti trebe sa i oa copacel,copacel,cu obletii.. :lol1: :lol1:
jiji, ti s-a incurcat banda? ai ramas blocat? ai nevoie de un restart ? ti-ai luat teapa cu un popper sinking ? esti dus cu pluta ?
deja devi plictisitor rau cu replica asta. alta nu mai ai? sau trebuie intai sa ceri voie sa scrii si tu ceva?
hai cius.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 08 Aug 2012, 07:04

chill....merci de hinturi !

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Aug 2012, 17:33

cu ce da ... sau ce foloseste ? :D ,

nah budigai nu cre ca´i vin... , doar ceva jartele ...

Scrie răspuns