DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Foca
utilizator constant
utilizator constant

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de Foca » 06 Noi 2014, 10:06

Multi frustrati pe forumu asta, da multi rau .... va rog eu frumos nu mai infectati forumu asta cu tampeniile voastre .... la orice scrie omul asta voi gasiti nod in papura .... macar la dumnealui vorbesc pozele ... nu il cunosc, dar sincer eu ii citesc cu placere si curiozitate postarile

V-au rugat mai multi sa incetati ca nu aveti haz, niste idiotenii de copii imaturi .... sunt curios cum ati reactiona intr-un dialog face-to-face cu omul acesta ... poate un moderator isi face treaba si sterge din prostii.

Altu intreaba de ce are sange la gura pestele .... era bolnav avea herpes, eu asta cred ca este explicatia.

Frumoase pozele .... mai asteptam :)

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 06 Noi 2014, 12:28

Foca, eu am intrebat, pentru ca urma aia pare sa fie de la jig sau de la agrafa, ceea ce inseamna ca pestele a fost tinut pe agrafa inainte sa i se faca poza. Si nu fac parte din vreunul din taberele care se cearta la orice postare, habar n-am ce au de impartit, dar m-ar bucura sa o faca in privat, nu pe forum.

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de D2O » 06 Noi 2014, 13:52

semlecangheorghe scrie:Doar o alta ''inhalare'' perfecta..SiGi Lures , mereu in actiune.. :mrgreen:

Imagine
ma simt complexat...ce pot sa mai zic cand vad monstrii aia prinsi la vobler :shock: indiferent de specie toti trag la voblere.salau la vobler nu am mai prins de ani de zile ,oricum sunt un pescar neinspirat, si nu am atata timp la dispozitie sa merg foarte des la pescuit. daca este adevarat ce sugereaza poza :respekt: daca nu... :censored:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2014, 15:15

Mesaj de Tavi » Joi Noi 06, 2014 8:43 am

Nu e de la tastatura, am si folosesc minciog cu suport magnetic, chiar vreo doua, am si grip si din umila mea experienta minciogul agatat in spate e cea mai buna varianta. Uite la nenea asta cum se face:
Sa stii ca si io aveam de gand, da' umbla vorba prin targ ca planeta noastra are prostu' obicei ca din cand in cand isi mai schimba polii magnetici..Daca ii schimba taman cand umblu io creanga prin boschetii Muresului si pierd bunatate da minciog...magnetic???Ai??

Hmm... :roll: zisesi minciog cauciucat..??Pai ultima oara cand am pus intr-un minciog din ala cauciucat o stiuca de 4-5 kile, o dat de 2 ori din capatana si m-am trezit cu ea printre picioare.. :shock: Nush cum naiba, da io cred ca alea cauciucate sant pt. chestii mai delicate cum ar fi cleni, pastravi,avati..La dihanii cu triunghi osos nu prea fac fata, sau poate or fi mincioage gumate blindate ,2x sau 3x..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2014, 15:25

@Foca si D2O.., multumesc pt. suport si vreau sa imi exprim temerea ca datorita faptului, o sa fiti luati la ochi de ''HAITA''.Ce este ''haita''??Chestia care ma musca constant de kur, dovedind un apetit nesatios..io le zic pofta buna si de atata ras am fisuri pa splina.. :lol: Idioteniilor de genul celei de mai jos, nici mcar nu merita sa le raspund..
Foca, eu am intrebat, pentru ca urma aia pare sa fie de la jig sau de la agrafa, ceea ce inseamna ca pestele a fost tinut pe agrafa inainte sa i se faca poza.
In fond eu sant un fomist care baga nalucile in gura pestelui ca sa isi faca reclama si sa-si umple frigideul..

https://www.youtube.com/watch?v=QxI6JtpjJGA

https://www.youtube.com/watch?v=wZSyfHQD5OM

Tavi sa nu te aud, pietroaiele alea erau date cu dezinfectant inainte :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2014, 15:30

http://www.youtube.com/watch?v=Fwy3eYaFdKY

Tavi, daca tu vrei sa te minti singur crezand ca o stiuca ori salau cat piciorul intra asa simplu intr-un miciog cu deschiderea cat aria la o racheta de tenis, e treaba ta..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2014, 15:38

Imagine

Haita,....baleste in continuare..ai in fata cele mai prinzatoare boblere de salau si nu numai.. :lol: :lol:

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Noi 2014, 16:58

Foca scrie:Multi frustrati pe forumu asta, da multi rau .... va rog eu frumos nu mai infectati forumu asta cu tampeniile voastre .... la orice scrie omul asta voi gasiti nod in papura .... macar la dumnealui vorbesc pozele ... nu il cunosc, dar sincer eu ii citesc cu placere si curiozitate postarile

V-au rugat mai multi sa incetati ca nu aveti haz, niste idiotenii de copii imaturi .... sunt curios cum ati reactiona intr-un dialog face-to-face cu omul acesta ... poate un moderator isi face treaba si sterge din prostii.

Altu intreaba de ce are sange la gura pestele .... era bolnav avea herpes, eu asta cred ca este explicatia.

Frumoase pozele .... mai asteptam :)
probabil io sint unu dintre frustratii la care te referi...

io cre ca tu nu intelegi sensul cuvintului frustat..., sau nah... iesti liber sa´l iexplici...

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 06 Noi 2014, 17:04

semlecangheorghe scrie:@Foca si D2O.., multumesc pt. suport si vreau sa imi exprim temerea ca datorita faptului, o sa fiti luati la ochi de ''HAITA''.Ce este ''haita''??Chestia care ma musca constant de kur, dovedind un apetit nesatios..io le zic pofta buna si de atata ras am fisuri pa splina.. :lol: Idioteniilor de genul celei de mai jos, nici mcar nu merita sa le raspund..
Foca, eu am intrebat, pentru ca urma aia pare sa fie de la jig sau de la agrafa, ceea ce inseamna ca pestele a fost tinut pe agrafa inainte sa i se faca poza.
In fond eu sant un fomist care baga nalucile in gura pestelui ca sa isi faca reclama si sa-si umple frigideul..

mdah... si nu e prima data cind te impusti singur in picior... se vede clar ca pestele nu are nici o tripla agatata din gura spre iexterior ci doar deasupra buzelor din iexterior catre interior... asadar e luat la JAPCA ... fie ea intentionata sau nu...

mnah... bun bobler... drog nu altceva... il traje pe nas ... :D

ce mai... ? iexemplu relevant :D

aia nu e captura legala ... oricum trebuia s-ai dai drumu !
deci nah... mare om de caracter... ai leberat ce oricum trebuia sa eliberezi plus ca te mai dai si pescar laudindute cu asemenea " captura " :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Noi 2014, 22:21

Gigi, sunt doua variante, ori nu pricepi, ori te faci ca nu pricepi.
In caz ca nu pricepi, iti mai explic o data:
1.Filmuletul cu minciogul cat racheta l-am pus ca sa vezi cat de usor se foloseste minciogul atarnat in spate.
2. Pentru pestii cat piciorul pe care ii prinzi tu ti-am recomandat minciog de somon, cu deschidere mai mare decat cel din film, ti-am pus si link...
3.Daca tie ti s-a rupt 1 minciog cauciucat nu inseamna ca toate se vor rupe.
4.In fond ti-am facut niste recomandari care, cred eu, ti-ar fi de folos. Daca nu-ti sunt de folos, nu-i niciun bai.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns