DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2014, 15:27

Corect..pestele se taraie pe dalele de beton tinind de fir, ii footi o talpa sa stea cuminte, dupa care i se face un ''implant'' de grip in mandibula (nu conteaza chiar daca e clean si n-are triunghi osos)se spinzura inaintea aparatului foto..pardon ap. de filmat..si se pune pe you tube.. :lol1: :lol1: :lol1:

Si io iti recomand calduros sa vezi ce fain e sa manevrezi salai cu tepoaie cat andreaua si lame zimtate pe operculi , si dupa aia sa faci pe ecologistul..

Daca te uiti atent vezi ca si-o tras-o singur fix in branhii si bora sange la greu asa ca , ..sa ii fie tarana usoara..Si pina una alta, uite si unul mai putin vatamat...

Imagine
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2014, 17:00

puah ... scenarii neasteptate ... dale de beton ... pestele singur se tirie tinind de fir ... bocanci in bot alea alea... :D

mai tare imi place aia cu cu implantu de grip.... :D

poi cum e mey... , nu folosesti tot ala care se rasuceste si nu raneste cheshtele ?

sau pt jalo ai alt grip ? :D

a dreq jalo flamind rau nu ashe... o halit sugiluru cu gura si-o supt si firu cu urechia ?

iextraordinar ! :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2014, 18:47

In caz ca nu esti suficient de treaz, episodul la care fac referire il are ca erou principal pa sefu-to da haita care o ''dovedit'' in lupta ''dreapta''(ei doi, pestele singur :lol1: :lol1: ,deci 2la1)'un peste mutant,mai exact un clean de vreo ...sa zicem 1.5-2 kile, pa care dupa ce lo dat de toate dalele, io infipt gripu' in botul lui ala de crocodil plin de dinti fiorosi :lol1: :lol1: :lol1: si lo atarnat la filmat.. :lol1: :lol1: :lol1: Pacat ca nu mai am link-ul..No, unu' ca asta e ''profesor'' de c@R.. :wallbash: :wallbash: :lol1: :lol1: :lol1: Rogu-te...ai mila da splina mea..

Ca sa iti raspund, nu am grip, poate daca are colegul de pescuit..Pina una alta, scot pestele cu mana, metoda folosita si de Tudor..O fi bine, o fi rau..??Nu stiu..daca ai boga nu-i bun ca raneste , daca e cu mana, nu-i bine ca il prinzi da branhii...Mama lor da pesti, de ce naiba nu au maner la cap??

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2014, 19:01

Metoda folosita de Tudor e buna pentru stiuca, la alte specii nu prea merge si oricum nu presupune sa-ti infigi degetele in branhii.
Cel mai bun e minciogul.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2014, 19:45

@ Minecraft ... deci :

ai recomandat intregului forum sa schimbe rulmenti odat pe an cu toate ca tu nu ai schimbat nici-o-data...

apoi te-ai batut cu carmida in chiept ca gripul care se nvirte ma rog cu cintar alea alea nu raneste chestele... si cind colo... tu nici macar n-ai... nici... grip ? :D :D :D :D

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Noi 2014, 20:54

@pulika betivanul...ofcorsmaihors..

@Tavi..pe unde bantui eu, numa' un minciog mai lipseste sa car dupa mine, mai ales ca imi trebuie si unul destul de mare..Da' fipe pace, n-ai prins tu salai toata viata ta, cati or plecat bine mersi numai toamna asta de la mine..salai si somni..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 05 Noi 2014, 21:01

tu la scapat zici cach & relese ? :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Noi 2014, 22:14

Sunt suporti de minciog de care iti agati minciogul pe spate.

Ma gandesc ca iti incap salaii intr-un minciog de somon si ma mai gandesc ca daca aia pot sa-l care pe raurile cu somon poti sa-l cari si tu pe Mures, ca nu pari plapand
Musca 13

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 06 Noi 2014, 07:34

Tavi darling, de la tastatura toate-s usoare si frumoase.. :wink:

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Noi 2014, 08:43

Nu e de la tastatura, am si folosesc minciog cu suport magnetic, chiar vreo doua, am si grip si din umila mea experienta minciogul agatat in spate e cea mai buna varianta. Uite la nenea asta cum se face:
http://www.youtube.com/watch?v=Fwy3eYaFdKY
Tot cu o singura mana il pui la loc.
Tot din umila mea experienta iti recomand sa iei un minciog cu plasa cauciucata, se incurca mai greu ancorele. Si neaparat sa-l agati si de bracinar sau de vesta, are un elastic cu carabina in coada, am pierdut unul in boscheti pentru ca nu l-am asigurat asa, s-a smuls din magnet si mi-am dat seama prea tarziu.
Eu zic ca-s multe avantaje, scurtezi drillul, mai putini pesti scapati, mai putini pesti chinuiti, ies si poze mai faine...poate se vand si voblerele mai bine :P
Musca 13

Scrie răspuns