semlecangheorghe scrie:No bun, pina Tavi hotaraste daca spune secretul ori ba, va prezint varianta SiGi Lures pentru tremoruri..
Dimensiuni, materiale, constructie..
-Lungime 70 mm, greutate 14gr.
-materiale:balsa culoare cafenie cumparat din OBI.Nu pot dovedi cu o imagine a bonului de casa ca nu l-am retinut, ne-anticipand interogatoriul de genul..
sarma-NiCr , diametrul de 0.9mm, facuta la comanda de o firma din Bucuresti, la fel, naiba stie pe unde am mai pus factura..
-basecoat-propionat+lac celulozic
-vopseluri Schmincke+Comart+primer
-topcoat Devcon dus de la America, mai am doar bonul de la bagaje..
-barbeta -lexan(2mm) cumparat de pe E-BAY(la tranzactia urmatoare o sa tin toate actele)
Constructie..
Din 2 bucati simetrice lipite la cald prin presare cu un material waterproff.Sarma are capetii cap-coada asigurati prin tub de plastic. Ochetul de pe burta este incorporat in lest-nici o sansa sa ''zboare''.Finisat cu smirghel cumparat de la ''Archimina''.Pe maini m-am curatat cu alcool tehnic cumparat tot de acolo.De acolo nu iau niciodata bonurile cu mine.La iesire exista un cos de gunoi.
Evolutie..Facute pentru pescuit pe rauri ,in curenti, specii tinta avatul ,salaul, somnul..Le realizez in doua variante de evolutie
a.Evolutie usor eratica cu unele culcari pe flancuri.
b.Evolutie cu o usoara vibratie, ca si un 'tremur' , extrem de natural, realistic..Culoarea alba a dat rezultate pe ape foarte murdare ori seara tarziu..
No, sper ca au fost suficiente detaliile.....data urmatoare o sa vin si cu imagini din timpul procesului de executie..
multumesc,