DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Apr 2014, 11:26

Ghenadie scrie:nenea de la magazin e pulbere, el a testat sa vada daca merge cu capacul original, dar fara vopsea si imi spunea ca aerul iese :lol1:
mersi, am crezut ca poate stii.

iar acul de iwata nu e 40 usd, daca nu te arunci la primul magazin,
uite aici
http://www.spraypal.com/shopexd.asp?id=1462

si cam ce ar trebui sa fac sa il bulesc?

Pai e normal ca aerul sa iasa.. :D anormal ar fi sa nu iasa.. :D Insa de ce spun ca eu cred ca se potriveste..??Pt. ca am vazut in review-uri la modele 2in 1 ,care au in set si duza si ac de 0.2 si 0.4 faptul ca le schimba fara sa zica nimic de capacul duzei,de aia inclin sa cred ca se potriveste in acelasi capac..

Ultima intrebare e la mijto,nu?? :D Pai ce sa faci...cand ai varful complet expus in timp ce lucrezi sa faci o miscare neatenta si sa il lovesti de ceva..adio varf ...adica mai bine zis adio ac..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 30 Apr 2014, 11:36

prefer sa nu ma grabesc cand vopsesc, oricum "coroana" aia nu imi permite sa curat acul bine.
parca nu asi risca sa dau vreo 150 lei plus transport pentru ac si duza si sa constat ca nu merg cu capacul pentru 0,15... am vazut si eu alea 2in1 si tocmai asta ridica semne de intrebare, iar vis a vis de "baiatu care se ocupa de aerografe" de la complexart, m-am lamurit cat stie :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 30 Apr 2014, 11:42

Ce-mi place mie ca va contrati! Si ca faceti giugele mijto! :respekt: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Apr 2014, 11:46

Pai noh el vinde ce are...Ar mai fi o posibilitate sa afli cautand la ''infintiy spare parts '' daca la capacul duzei se specifica ca se potriveste doar pe 0.2 sau 0.4etc..Daca este un singur tip de capac ,atunci cred ca este universal..La astia nu am vazut sa se haleasca sa personalizeze in ultimu' hal fiecare model,de exemplu duzele de la evolution merg si la grafo si la colani,si invers,la fel si acele..

Ba la 4 modele se potrivesc..

http://www.complexart.ro/duza-pentru-ae ... nbeck.html

.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 30 Apr 2014, 17:22

Departe de a ajunge in tagma " maestrilor ", cu modeste mea " chinezarie", mi-am permis sa fac si eu niste goange pentru clean. Turnate, floating ,
cu greutatea intre 2,2 si 3,2 gr. Carabusi, viespi, omizi si mini popere.

Imagine
upload gifs

Imagine
screen shots

Imagine
jpg images

In alta ordine de idei, absolut de acord cu Gigi, este unii cu nasul pe sus (mai precis in mijlocul fruntii ) care se dau mari maestrii, dar uita de pe unde au mai invatat cate ceva la inceputul carierei . La posibilitatile mele financiare ( tanar pensionar ) sant f. multumit ca pot sa-mi fac singur cauciucurile si voblerele necesare, fara sa ma impinga " foamea" sa ma transform in negustor. Va doresc un 1 Mai muncitoresc plin de bucurii, voie buna si cat mai multe realizari , conform indicatiilor de o deosebita importanta teoretica si practica , pentru a duce Romania pe noi culmi de civilizatie si progres !!! ( corul interpreteaza : " Multumim din inima partidului ").
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 30 Apr 2014, 17:30

sigur ai avut success cu ele de 1 martie :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Apr 2014, 18:24

Poperele sant criminale..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Apr 2014, 19:10

Fadar en san.. :D

Imagine

Imagine

Imagine

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Apr 2014, 20:23

Imagine

fleet wobblers

.

RAFYYY91
veteran
veteran

Mesaj de RAFYYY91 » 03 Mai 2014, 09:33

vine vara asa ca ma pregatesc si eu pentru clean :) ceva detalii, primii 8 carabusi au 2.5cm si vreo 2-2.5g, urmatorii 6 au 2cm si 1-1.5g si ultimii 4 au 3cm si 2.5-3g aproximativ, toate sunt din lemn de balsa, floating, se scufunda la maxim 20-30cm si au o bataie foarte puternica, mai ales aia mici de 2cm, de data asta am facut doar imitatii de carabusi, vaca domnului si inca 4 pe care i-am facut asa ca mi-a placut culoarea :D

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Scrie răspuns