scuze de off..
DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Eu cu Rafyyy imi mai permit cite o glumita,uneori mai abstracta,asa...acuma depinde cite imi permite el....apropo,Rafyyy,mai aduci VMC de 12-14?Ca mi-ar mai trebui...si poate le pui si un carabus pe ele
scuze de off..
scuze de off..
...trebuia sa spui asta , preventivagabi scrie:Eu cu Rafyyy imi mai permit cite o glumita,uneori mai abstracta,asa....
...acum ai noroc , ca nu te-am pus sa bagi genuflexiuni....
Oricum, vara la clean sunt momente in care cel mai productiv e sa lansezi din apa catre mal, la cativa cm de mal, il ataca exact in momentul cand cade pe apa. Pentru asta cred ca sunt grozave imitatiile de insecte, si eu folosesc.
Mdap, pentru asta nici nu mai trebuie barbeta; alea sunt momente in care naluca chiar imita un gandac cazut in apa, cu acea mica plesnitura de care ai nevoie si cand pescuiesti la musca artificiala. Pentru asa ceva eu as incerca sa pun in loc de barbeta niste picioruse de cauciuc care sa tremure la o tractiune fina ... cine stie? asta ar fi chiar o naluca cross-over.... 
@agabi nu-i bun ma costumu popular, p-aici n-am vazut cantareti populari prin apa, mai bine fac cativa in dungi si salopete portocalii pt cand ma duc la peste pe Sabar langa Jilava
acu serios, o sa dau o comanda de ancore dar nu acum, am mai vorbit cu cineva si poate o sa iau mai multe, poate intr-o saptamana 2 sa vad si eu cum stau cu banii
@tavistan piciorusele pe care le folosesc acum sunt foarte elastice, prin apa au o miscare interesanta, cand recuperez vobleru tremura si se indoaie, cand il las liber isi revin la loc, zici ca face maraton pe sub apa, la barbeta nu renunt, da poate bag niste antene ceva si p-acolo
ma gandeam si eu la naluci cross-over, tre sa vad de unde fac rost de niste pene d-alea de cocos indian 
acu serios, o sa dau o comanda de ancore dar nu acum, am mai vorbit cu cineva si poate o sa iau mai multe, poate intr-o saptamana 2 sa vad si eu cum stau cu banii
@tavistan piciorusele pe care le folosesc acum sunt foarte elastice, prin apa au o miscare interesanta, cand recuperez vobleru tremura si se indoaie, cand il las liber isi revin la loc, zici ca face maraton pe sub apa, la barbeta nu renunt, da poate bag niste antene ceva si p-acolo
Apuca-te bre de fly! 
In craci, pe malul opus?Ghenadie scrie:...
stii la cine ii fratele lu' ala din gura
ce bre, deja l-ai "plantat"
nasol, asta din poza e pe fundu lacului Babina
nasol, asta din poza e pe fundu lacului Babina
Moooooeeeee! te-am pacalit! eu inca il mai am, ca dau la flai!