DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Este foarte buna cea din link-ul lui Adiwolf. Raport calitate pret excelent. Ti-o recomand si eu.
-
- veteran
Ghenadie tata , numai cocosati nu facusi pana acum. Parca ar fi niste dromaderi rupti de foame. Barem daca ii faceai cu cocoasa in jos, sa creada cumatra ca e marsupiu si poate e rost de ceva prospatura ! Mare-i gradina.......!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
aha, mare ii si multi au sarit gardu'
nea Mircea, daca ma mai provoci, data viitoare fac sconcsi
si puturosi ( le bag porcarii de atractanti pt somn) 

nea Mircea, daca ma mai provoci, data viitoare fac sconcsi

-
- veteran
Asa se stimuleaza creativitatea : prin provocari repetate ! Eu am sa fac unul cu doua cocoase !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
da sa le pui cocoasele unde trebe, sa nu creada lumea ca sunt cu oo 

-
- veteran
Daca ii pun doua oua pot sa-l fac in forma de cap de p....! Oare n-o excita pe cumatra ?
Ca tot veni vorba, acu cateva luni, de ochi pentru voblere... avand in vedere ca in comert am gasit decat cateva dimensiuni si culori, m-a mancat rau de tot sa incerc sa imi fac acasa, in dimensiunile si culorile selectate. Ce a iesit? ceva a iesit, vedeti si voi...
10 si 8 mm diametru

Cum a mers treaba..urmeaza o tema " how to do" pe ifish
10 si 8 mm diametru

Cum a mers treaba..urmeaza o tema " how to do" pe ifish

-
- veteran
Au iesit binisor, arata relativ bine,parca ar mai fi trebuit.....,pe ici pe colo......., cam au inceput de cataracta......,!!!
Una peste alta daca vrei - se poate, am facut si eu dar am renuntat cand am gasit pe ebay la un pret incredibil, bineinteles made in China dar arata bine ( 3 D ) durerea este ca fiind "free shiping " transportul dureaza f. mult ( cca 1 luna). Daca ii comanzi din timp nu e o problema. Am gasit si in Europa, aceleasi produse dar preturile sant un pic mai mari iar transportul te baga in sperieti ( iar pretul variaza functie de marime). Sa traiesti Ghenadie, sa-ti mearga mainile ( vezi ca inelarul de la mana stanga nu colaboreaza bine cu aratatorul, se vede la calitate ).
Una peste alta daca vrei - se poate, am facut si eu dar am renuntat cand am gasit pe ebay la un pret incredibil, bineinteles made in China dar arata bine ( 3 D ) durerea este ca fiind "free shiping " transportul dureaza f. mult ( cca 1 luna). Daca ii comanzi din timp nu e o problema. Am gasit si in Europa, aceleasi produse dar preturile sant un pic mai mari iar transportul te baga in sperieti ( iar pretul variaza functie de marime). Sa traiesti Ghenadie, sa-ti mearga mainile ( vezi ca inelarul de la mana stanga nu colaboreaza bine cu aratatorul, se vede la calitate ).
Hai nea Mircea ca e prima incercare, normal ca nu sunt perfecti, da am prins miscarea
faza e ca de 8 sau 10 mm nu am vazut pe nicaieri, iar acasa poti sa le faci la orice dimensiune si in orice combinatie de culori. Normal ca poti sa cumperi si voblere gata facute