dezagatator pentru naluci

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 20 Mai 2005, 13:48

Michael scrie:He he,daca s-a agatat la vreo 8-10 m de mal...iti trebuie ceva teava,nu gluma :D
eu dau numai pe ape pana'n 8m :twisted:
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Mai 2005, 20:20

Andrei scrie: Ai incercat vre-odata un dezgatator Michael?
Bineinteles,chiar mi-am construit unul,dintr-o carabina legata cu sfoara,de care atarna niste lanturi.Chiar daca nu m-a salvat mereu,a salvat totusi suficiente voblere cat sa merite respectul meu.Cel mai nasol e cand se agata mai departe si nu ai suficient unghi de cadere incat sa culiseze calumea pe fir.Cu cat e mai lung firul,incepe sa faca burta datorita greutatii dezagatatorului.Deci,daca se agata aproape de mal sau la adancime,ai sanse :wink: Mi-am salvat chiar si un prieten de vreo 2 ori,deci e scula adevarata :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 23 Mai 2005, 10:04

Am incercat si eu un dezagatator ieri dimineata pe Dunare. Voblerul s-a agatat la vreo 3 m de mal, in apa tot de 3 m. Neavind altceva la mine (dezagatatorul meu se odihneste pasnic pe fundul Muresului intre bolovani - RIP :cry: ), am luat o creanga groasa si lunga si am incercat sa scot voblerul. Rezultat: nici o zi fara baia de dimineata! :lol: Cu tot cu haine si acte. :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Mai 2005, 10:10

bogdank scrie:. Rezultat: nici o zi fara baia de dimineata! :lol: Cu tot cu haine si acte. :lol:
Nasol moment! Telefonul macar, a scapat? :)

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 23 Mai 2005, 10:24

Neavind semnal nici macar pe roaming, telefonul dormea in masina. A scapat neudata caciula, cu tot cu suport. In rest, de la git in jos... :lol:
Si incercam sa ajut un prieten, ca pt voblerul meu eventual faceam baie, dar fara haine pe mine. Bineinteles, voblerul a ramas acolo unde s-a agatat. Un RNR de 7. :evil:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Mai 2005, 11:27

bogdank scrie: Bineinteles, voblerul a ramas acolo unde s-a agatat. Un RNR de 7. :evil:
pacat de el :(
dar , pana la urma, partida cum s-a incheiat? Sunt curios cum a mers in perioada asta pe Dunare, cum e Dunarea, in general.
Multumesc!

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 24 Mai 2005, 07:38

Ceva tot am prins. 2 avati peste 2 kg, 1 salau de 3,5 si unul spre kil. Din pacate a cam inceput sa se limpezeasca apa.

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 18 Iul 2005, 12:29

uau ce de pierderi... ma bate gandul sa ma fac scafandru:P
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 23 Aug 2005, 10:42

Paul scrie:
bogdank scrie:. Rezultat: nici o zi fara baia de dimineata! :lol: Cu tot cu haine si acte. :lol:
Nasol moment! Telefonul macar, a scapat? :)
La mine n-a scapat nici telefonu :(
Si am un dezagatator din comertz gen submarin de metal cu lanzuri in coada care nu isi merita banii!
nu m-a ajutat nici de pe mal nici din barca. ma gandesc sa imi confectionez si eu unul din carabina mai ales ca la cel din comertz nu se poate introduce firul prin inelele "ghidante" decat daca il tai. :idea:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Aug 2005, 11:17

alec scrie: Si am un dezagatator din comertz gen submarin de metal cu lanzuri in coada care nu isi merita banii!
nu m-a ajutat nici de pe mal nici din barca. ma gandesc sa imi confectionez si eu unul din carabina mai ales ca la cel din comertz nu se poate introduce firul prin inelele "ghidante" decat daca il tai. :idea:
Vezi ca si combinatia carabina+lanturi e cam grea pentru a fi folosita de pe mal,eu mi-am facut dintr-un inel de chei pe care am atasat 3 lanturi si asa am gasit combinatia ideala pentru o greutate optima.Acum "curge" frumos pe fir pana la naluca.

Scrie răspuns