eu dau numai pe ape pana'n 8mMichael scrie:He he,daca s-a agatat la vreo 8-10 m de mal...iti trebuie ceva teava,nu gluma
dezagatator pentru naluci
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Bineinteles,chiar mi-am construit unul,dintr-o carabina legata cu sfoara,de care atarna niste lanturi.Chiar daca nu m-a salvat mereu,a salvat totusi suficiente voblere cat sa merite respectul meu.Cel mai nasol e cand se agata mai departe si nu ai suficient unghi de cadere incat sa culiseze calumea pe fir.Cu cat e mai lung firul,incepe sa faca burta datorita greutatii dezagatatorului.Deci,daca se agata aproape de mal sau la adancime,ai sanseAndrei scrie: Ai incercat vre-odata un dezgatator Michael?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Am incercat si eu un dezagatator ieri dimineata pe Dunare. Voblerul s-a agatat la vreo 3 m de mal, in apa tot de 3 m. Neavind altceva la mine (dezagatatorul meu se odihneste pasnic pe fundul Muresului intre bolovani - RIP
), am luat o creanga groasa si lunga si am incercat sa scot voblerul. Rezultat: nici o zi fara baia de dimineata!
Cu tot cu haine si acte. 
Neavind semnal nici macar pe roaming, telefonul dormea in masina. A scapat neudata caciula, cu tot cu suport. In rest, de la git in jos...
Si incercam sa ajut un prieten, ca pt voblerul meu eventual faceam baie, dar fara haine pe mine. Bineinteles, voblerul a ramas acolo unde s-a agatat. Un RNR de 7.
Si incercam sa ajut un prieten, ca pt voblerul meu eventual faceam baie, dar fara haine pe mine. Bineinteles, voblerul a ramas acolo unde s-a agatat. Un RNR de 7.
La mine n-a scapat nici telefonuPaul scrie:Nasol moment! Telefonul macar, a scapat?bogdank scrie:. Rezultat: nici o zi fara baia de dimineata!Cu tot cu haine si acte.
Si am un dezagatator din comertz gen submarin de metal cu lanzuri in coada care nu isi merita banii!
nu m-a ajutat nici de pe mal nici din barca. ma gandesc sa imi confectionez si eu unul din carabina mai ales ca la cel din comertz nu se poate introduce firul prin inelele "ghidante" decat daca il tai.
Vezi ca si combinatia carabina+lanturi e cam grea pentru a fi folosita de pe mal,eu mi-am facut dintr-un inel de chei pe care am atasat 3 lanturi si asa am gasit combinatia ideala pentru o greutate optima.Acum "curge" frumos pe fir pana la naluca.alec scrie: Si am un dezagatator din comertz gen submarin de metal cu lanzuri in coada care nu isi merita banii!
nu m-a ajutat nici de pe mal nici din barca. ma gandesc sa imi confectionez si eu unul din carabina mai ales ca la cel din comertz nu se poate introduce firul prin inelele "ghidante" decat daca il tai.