Dam Royal 2500 MDS

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 11 Oct 2006, 18:56

de curiozitate razvane, cat te-a costat?

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 11 Oct 2006, 19:25

Nu,nu si nu,n-o vand.M-a costat 150 euro,cam scump dar e chiar intr-o conditie buna fata de altele pe care le-am vazut de vanzare.Merge ca unsa.M-am uitat si inauntru,piesele arata bine,cred ca si din cauza ca roata conducatoare care e din bronz,e masiva,are aprox 1/2 cm in grosime,iar restul,roata condusa,axul si piesa de translatie a miscarii la ax sunt din otel,la fel de masive.Am si cartea tehnica care iti arata cum se poate muta manivela dar nu m-am prins de la inceput ca trebuie piesa in oglinda pana nu am studiat-o cu atentie.In plus,citisem un articol al lui Petre Sinisteanu(ALP sau Pescarul Roman,nu mai stiu exact)si acolo scria ca la modelul acesta pt. stangaci trebuie cumparata si piesa auxiliara.Roata conducatoare ramane aceeiasi, pt. ca este in acelasi plan cu roata condusa(asta e sneckul adevarat)si avand dintii oblici,poate fi potrivita cu cea condusa si din stanga si din dreaptaDe unde,ca DAM a dat faliment si oricum modelul nu se mai face de mult.Doar daca as gasi de ocazie piesa(sau mulineta!!!)de la vreun stangaci BATRAN.Cred ca o sa caut un strungar.

Scrie răspuns