DAM Quick FD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Care Biomaster?radu6R scrie:totusi, la banii astia mi-as lua un biomaster.
Daca te referi la cel de crap,pai sa sti ca-ti iei doua de banii aia si mai iti ramane rest de o mulineta decenta.
Nu as da mai mult de 50e pe o mulineta DAM,nici batut.Stau si ma lupt sa fac banii pentru un Twinpower sau TD Advantage si inca nu sunt sigur daca merita investitia...

-
- veteran
Procesul de fabricare si materialele folosite la angrenaje dau costul mulinetei.150 euro e un pret decent pt. mulineta asta.Japonezii pe o mulineta de asta iti cer 600$(ex. Saltiga).De asta nici nu se mai fac mulinete de astea(uita-te la ABU SUVERAN) pt. ca nu e rentabil in economia de piata.E ca masina care n-are nevoie de reparatii.
JDM. La asta ma refeream si e vorba de modelul de spinning nu crap.Neamtul scrie:Care Biomaster?radu6R scrie:totusi, la banii astia mi-as lua un biomaster.
Daca te referi la cel de crap,pai sa sti ca-ti iei doua de banii aia si mai iti ramane rest de o mulineta decenta.
Nu as da mai mult de 50e pe o mulineta DAM,nici batut.Stau si ma lupt sa fac banii pentru un Twinpower sau TD Advantage si inca nu sunt sigur daca merita investitia...,si atunci sa dau 200-250euro pe o mulineta DAM?!
=>Eu cred ca voi glumiti.
intra pe plat.co.jp sau alte site-uri japan si ........
-
- veteran
Eu as vrea sa gasesc sculele pe care sa nu fie nevoie sa le schimb mereu, de care sa fiu multumit si care sa fie fiabile. Eu o sa dau 160 euro pe un DAM marimea 2000. Fara probleme de constiinta. Am vazut Stradicuri sau alte mulinete de peste 150 euro facute praf dupa 2 ani de folosit. Cred ca aici nu e cazul.