Daca cineva a folosit-o as fi curios cam care ar fi punctele ei bune si cele proaste.
Daiwa Theory
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Daiwa Theory
Tocamai am un prieten care da o "fuga" pana in state si la intoarcere l-as ruga sa-mi ia si o mulineta. Eu m-am gandit la cea din titlul topicului, insa daca are cineva ceva sfaturi utile.... As vrea sa fie cam pana in 100 de dolari. M-am gandit la Daiwa Theory pentru ca, in primul rand este Daiwa
, are tambur de rezerva de aluminiu, tambur ABS and more...
Daca cineva a folosit-o as fi curios cam care ar fi punctele ei bune si cele proaste.
- Bogdan_Alex
- veteran

Am si eu una de 1500. Prietenii fac misto de mine, k zici k-s bisnitar cu ea(probabilk de ciuda
), dar in rest de asta mnu are nimic ce sa nu-mi placa la ea. Imi place la nebunie.
P.S. Ambii tamburi sunt titanizati. Manerul este metalic si si ala titanizat, deci eu zic k se merita, mai ales k merge unsa rau de tot.
P.S. Ambii tamburi sunt titanizati. Manerul este metalic si si ala titanizat, deci eu zic k se merita, mai ales k merge unsa rau de tot.
-
Aquaro Angler
- veteran

-
mihai florescu
- veteran

Theory-ul asta l-am luat prin Jean Scurtu. Nu am gasit nici un team daiwa BG nici pe basspro nici pe cabelas. Te referi cumva la Black Gold? Sau care model?
Eu zic k am iesit super bine la pretz cu ea, mai ales k intr-o saptamana am avut-o in mana. Aveam nevoie de urgentz de ceva mulineta, si mai repede de atata kiar nu aveam cum, nici daca o cumparam de aici
Eu zic k am iesit super bine la pretz cu ea, mai ales k intr-o saptamana am avut-o in mana. Aveam nevoie de urgentz de ceva mulineta, si mai repede de atata kiar nu aveam cum, nici daca o cumparam de aici
-
mihai florescu
- veteran

E si normal ca prin dom,nul Jean sa pice bine la pret.
Nu am stiut provenienta acvestei mulinete.Am crezut ca este luata de pe piata locala.Produsul este in acvest mag:
http://www.bassfishingweekly.com/bass_p ... reels.html
Nu am stiut provenienta acvestei mulinete.Am crezut ca este luata de pe piata locala.Produsul este in acvest mag:
http://www.bassfishingweekly.com/bass_p ... reels.html