@ Sprtacus.
Spartacus scrie: Sunt curios care e parerea dnului Tdum vis-a-vis de aceasta mulineta.
Stimate domn, v-am dat raspuns la curiozitatea dv. in topicul ,,Rubrica S.F." Nu va suparati, dar am considerat ca subiectul nu are legatura cu topicul acesta despre Daiwa.
@ Semlecangheorghe.
semlecangheorghe scrie: in cazul Daiwa Fuego, sunt unele care nu aduna firul bine
Daca e asa cum ati fost informati, atunci, exista doua tipuri de racorduri de oscilatie/antitorsiune, cu canale ,,S" diferite ca forma si probabil cu coduri diferite. Dl. Claudiu de care spuneti poate sa le desfaca si sa le compare vizual daca tot are doua care infasoara diferit. Acum e momentul si poate ne spune si noua concluzia. Asta daca are acelasi tip de fir pe ambele. Daca nu, atunci poate sa incerce si sa inverseze firele sa vada daca nu cumva se inverseaza si fenomenul.
Eu nu am mai auzit de asa ceva. Credeam ca toate piesele sunt identice in mulinetele de acelasi fel. Doar sunt executate pe masini unelte dupa aceleasi programe, sau turnate in matrite... Dumnezeu stie... eu nu! Ma bucur ca Daiwele mele sunt ok ca si toate pe care le-am vazut pana acum, din punct de vedere al depanarii firului.
Intrebati-l va rog pe Dl Claudiu daca pe schema are doua bare antitorsiune acest Fuego LT ca si Exceler LT, sau doar una ca si Ballistic LT. Cred ca e mai important. Multumesc.
Rew.