discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
aditud
- senior

Vreo 3-4g peste ce scrie pe cutie (garantez 100% pt. cantar, are abatere de maxim 1g), se invarteste ca aerul (deci probabil ca nu are angrenaje inauntru

), e lucioasa, cand tragi de manivela inapoi ai impresia ca de fapt mai merge 1mm inainte (joc negativ la antirevers?), e scumpa, Digitaka o impachetase de mi-a luat 5 min sa ajung la ea, Digitaka are "free shipping" (probabil oriunde), n-am platit vama (cu toate c-a trecut prin vama la NY)...intr-un cuvant: un dezastru!!!
Album:
http://s1126.photobucket.com/user/aditu ... t=3&page=1
Tamburii de Tierra si Fuego se potrivesc la fix. Ca o curiozitate: cel de Tierra e cu 14g mai greu decat originalul (Luvias 2506), cel de Fuego numai cu vreo 8g.
-
suli
- senior

Super...am aruncat o privire pe la Digitaka si am vazut ca nu au nimic de Shimano,au numai Daiwa sau nu au momentan Shimano??
Se pare ca ai mai cumparat de aici si sti ceva...m-a intereseaza pt.ca trimisul e gratis..
Un salut

-
aditud
- senior

suli scrie:Super...am aruncat o privire pe la Digitaka si am vazut ca nu au nimic de Shimano,au numai Daiwa sau nu au momentan Shimano??
Se pare ca ai mai cumparat de aici si sti ceva...m-a intereseaza pt.ca trimisul e gratis..
Un salut

Sincer sa fiu, nici n-am observat ca n-au produse Shimano in inventar...eu nu servesc

.
E prima mea comanda la Digitaka, sunt foarte multzumit de cat de grijuliu au impachetat. Plus ca pretzul a fost super-bun, apoi free shipping cu EMS. Aflasem dinainte ca mulinetele primite din Japonia cu EMS nu prea fac vama in US--decat daca esti in norocoshii 0,1% carora li se deschid, prin sondaj, pachetele. Singurul loc cu recomandari bune online care are pretzuri mai mici este jpangler.com, dar aia percep shipping, si ajungea putzin mai scump (cam $10 peste digitaka).
-
suli
- senior

Mersi mult...trimisa cu EMS ce semnifica??

-
old_radu
- veteran

Prin serviciul Express Mail Service se oferă posibilitatea expedierii rapide a documentelor şi a mărfurilor.
Transportul documentelor şi a mărfurilor pentru destinaţiile alese se realizează pe calea aeriană cea mai rapidă, timpul de circulaţie fiind garantat.
Trimiterile EMS sunt monitorizate în sistem intern Track & Trace pe întreg fluxul tehnologic...asta inseamna ca poti urmarii unde se afla coletul in orice moment , cu ajutorul unui PC conectat la internet.
-
suli
- senior

old_radu scrie:Prin serviciul Express Mail Service se oferă posibilitatea expedierii rapide a documentelor şi a mărfurilor.
Transportul documentelor şi a mărfurilor pentru destinaţiile alese se realizează pe calea aeriană cea mai rapidă, timpul de circulaţie fiind garantat.
Trimiterile EMS sunt monitorizate în sistem intern Track & Trace pe întreg fluxul tehnologic...asta inseamna ca poti urmarii unde se afla coletul in orice moment , cu ajutorul unui PC conectat la internet.
Mersi pt. raspuns in fiecare zi invatam cite ceva...

-
crystianoo
- veteran

daca mai face cineva comanda pe Digitaka vreau si eu un luvias 2506,astept raspunsuri,0735193000-cristi
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
-
aditud
- senior

crystianoo scrie:daca mai face cineva comanda pe Digitaka vreau si eu un luvias 2506,astept raspunsuri,0735193000-cristi
Au free shipping, asa ca nu conteaza cate produse pui intr-o comanda. Nu-ti trebuie decat un cont de paypal (daca n-ai tu, poate are un prieten care e dispus sa te ajute). Vad ca te costa vreo 193EUR acum (am socotit si paypal fees).
-
mynu_cs
- veteran

-
oare ceva impozit si taxa non eu tre platit la noi?
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
draqdevil
- veteran

-
24% din valoare vama + inca ceva...