si baietii aia sunt de parere ca e un mare pas inainte pt stradic si ca banii care ii dai in plus fata de stradicul original, sunt bine meritati de cei de la shimano pt. atentia care au depus-o asupra greutatii mulinetei si a franei exceptionale care a intrecut orice asteptari , depasind in teste suratele Sustain,Stradi(modelu vechi), si chiar si pe mamica Stella... deasemenea mai ziceau ca e o mulineta rezistenta la abraziune si la impacturi si ca se poate pescuii linistit cu ea in apa sarata (lucru care pe mine nu pea ma intereseaza)
ca minusuri au punctat faptul ca nu e disponibila in mai multe marimi decat 2500 si 4000, si lipsa tamburuli de rezerva

aaa si sa nu uit , mai ziceau acolo ca este indicata pt pescuitl pestilor de dimensiuni medii, citez "bass, trout si straped" ... lucru asta ma face sa ma gandesc ca angrenajele ar fi prea solicitate intr-un dril cu un salau sau o stiuca peste 2kg, lucru ce ar determina si inelele batzului sa se chinuie un pic in drill

in concluzie ei l-au votat best value , mentionand ca isi merita banii in plus pt modificarile aduse , eu nu contest acest lucru , e o mulineta f buna , dar nu cred ca se potriveste intocmai cu cerintele mele...