daiwa certate 3000 jdm
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
daiwa certate 3000 jdm
salut
cine a desfacut un certate pentru o minima intretinere ?
am cartea tehnica numai in japoneza si ezit sa fac operatia de deschidere a obiectului .ce vaselina ,ulei folositi?
ce rol au fantele de pe partea inferioara a carcasei ?
mersic de raspuns
cine a desfacut un certate pentru o minima intretinere ?
am cartea tehnica numai in japoneza si ezit sa fac operatia de deschidere a obiectului .ce vaselina ,ulei folositi?
ce rol au fantele de pe partea inferioara a carcasei ?
mersic de raspuns
walleye
- johnnybravo
- Moderator
ia legatura cu p5ih0, are un prieten care i-a desfacut un 2500-R 
nu stiu de ce fante zici dar vezi poate faci vreo asociere cu pozele ce l-am postat aici in threadul asta:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=40

nu stiu de ce fante zici dar vezi poate faci vreo asociere cu pozele ce l-am postat aici in threadul asta:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=40
http://www.mikesreelrepair.com/schemati ... 24&pos=177 Certate 3000.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
nici eu nu m-am incumetat sa o desfac singur, nu prea am rabdare si din experientele trecute am invatat ca nu-i bine sa ma bag la desfacut , defiecaredata cand desfaceam ceva imi ramandeau piese
asa ca am rugat un prieten caruia ii merg degetele sa ma ajute, a desfacut-o bucati , da bucati bucati de eram ud la C#$ tot cand am vazut
am uns tot peacolo cu HOT SOUCE GREASE (vaselina, nu ulei!!) , a asambalt-o la loc si merge , culmea, ca unsa
acelasi lucru l-a facut si cu infinity q 2000 si cu certate R custom 2500
de atunci nu au mai fost desfacute ...
placutele alea de care zici tu au rol si de design si de echilibrat plus ca sunt de aluminiu ceea ce le face si rezistente si usoare.
sper ca te-am ajutat

asa ca am rugat un prieten caruia ii merg degetele sa ma ajute, a desfacut-o bucati , da bucati bucati de eram ud la C#$ tot cand am vazut

acelasi lucru l-a facut si cu infinity q 2000 si cu certate R custom 2500
de atunci nu au mai fost desfacute ...
placutele alea de care zici tu au rol si de design si de echilibrat plus ca sunt de aluminiu ceea ce le face si rezistente si usoare.
sper ca te-am ajutat

am desfacut
cea mai buna e vaselina daiwa da nu tuseste daca folosesti si altele gen cormoran
ulei am folosit eagle claw
Hot sauce e special facut pt mulinetele Quantum care au rulmenti cu materiale compenente din polimeri . sa il folosesti la o alta nu e nici un avantaj
daca vrei sa o desfaci singur nu prea ai treaba cu caerta tehnica
incepi cu scosul rotorului . grija lasigurant accea mica din sarma otelita ce inconjoara axul
cea mai buna e vaselina daiwa da nu tuseste daca folosesti si altele gen cormoran
ulei am folosit eagle claw
Hot sauce e special facut pt mulinetele Quantum care au rulmenti cu materiale compenente din polimeri . sa il folosesti la o alta nu e nici un avantaj
daca vrei sa o desfaci singur nu prea ai treaba cu caerta tehnica
incepi cu scosul rotorului . grija lasigurant accea mica din sarma otelita ce inconjoara axul
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Sorin, vaselina are in ea aditivi care o fac sa adere mai bine la o suprafata metalica, nu numai la rulmentii din polymer stainless hybrid de la quantum.Sorin scrie: Hot sauce e special facut pt mulinetele Quantum care au rulmenti cu materiale compenente din polimeri . sa il folosesti la o alta nu e nici un avantaj
multi o folosesc si pe alte mulinete decat quantum(vezi TT), cu rezultate foarte bune, ruleaza mult mai fin si silentios mulinetele si rezista mai bine pe angrenaje.
eu chiar am gresat una recent

"The secret is in the additives. A special formula causes the oil to molecularly bond with the base metal, setting a permanent lubrication barrier on the metal surface that will never wear off, providing a permanent level of protection." - Quantum

Cristi ,
am foloit in timp mai multe tipuri de vaseline una chiar extrem de aderenta in speranta ca mulinetele vor merge mai usor , mai silentios.
Nu am gasit nici una care sa faca o diferenta semnificativa in sensul asta
Mai buna mi s-a parut cea de la Daiwa care isi face mai bie treaba timp indelungat .
dar silentiozitaea si usurinta cu care merge o mulineta e data de calitatea si materialele folosite in angrenaje si de cat de legata e mulineta .
hot sauce - cred ca e si o puternica chestie comerciala
cat despre Quantum , am deja comandate atat vaselina cat si uleiul Hot Sauce pt PT de cast pe care mi l-am luat acum asi pe care l-ai vazut .
o sa le incerc si la o mulineta de spin desi nu stiu cum ar putea sa mearga mai usor decat acum
am foloit in timp mai multe tipuri de vaseline una chiar extrem de aderenta in speranta ca mulinetele vor merge mai usor , mai silentios.
Nu am gasit nici una care sa faca o diferenta semnificativa in sensul asta
Mai buna mi s-a parut cea de la Daiwa care isi face mai bie treaba timp indelungat .
dar silentiozitaea si usurinta cu care merge o mulineta e data de calitatea si materialele folosite in angrenaje si de cat de legata e mulineta .
cat despre Quantum , am deja comandate atat vaselina cat si uleiul Hot Sauce pt PT de cast pe care mi l-am luat acum asi pe care l-ai vazut .
o sa le incerc si la o mulineta de spin desi nu stiu cum ar putea sa mearga mai usor decat acum

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
am folosit grease-ul hot sauce din comanda aia stii si tuSorin scrie:dar silentiozitaea si usurinta cu care merge o mulineta e data de calitatea si materialele folosite in angrenaje si de cat de legata e mulineta .

va avea si o puternica chestie comerciala nu zic, dar si mai toti care o folosesc si se pricep cat de cat la mulinete au revieweuri bune asupra ei, chestia asta inseamna totusi ceva.
http://www.stripersonline.com/surftalk/ ... p?t=539990
da, lasa ca iti vine comanda si te convingi