pai cred ca gresez eu una mai repede cu sosu si daca nu e simtitor mai bine te sun

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Okey-dokey, dau si eu una pt hot sauceSorin scrie:![]()
![]()
![]()
te sun cand ajung in sibiu , poate asa imi da si Tavi berea aia![]()
corect, diferentele pot fi mici pot fi si subiective fata de lubricanti dar existaSorin scrie:Ideea e simpla Cristi : o mulineta buna , gresata cu o vaselina de calitate nu merge semnificativ mai bine daca o dai cu hot sauce ......vb exclusiv de mulinetele de spin ca la cele de baitcast nu ma pricep ...inca
de ce numai daca ai quantum? e recunoscut faptul ca greas-ul lor adera la o sufrafata metalica, nu numai la rulmentii polymer-stainless qSorin scrie:Asta am probat si cel putin pt mine e clar . Daca ai quantum merita sa iei hot sauce ....daca nu .....doar dac esti fan culoarea rosie![]()
Sorin scrie:Cat despre Fi , cel putin la materialele angrenajelor e la fel ca un tp 2005 de japonia deci ar trebui sa mearga la fel de usor
diferentele intre ele sunt insa in alta parte.
agree to disagreeSorin scrie:daca acest hot sauce cu aderenta lui moleculara superioara sau ce fas comercial o mai fi ar fi fost vreun mare deal , as fi avut acu toate mulinetle date cu el si cu sifguranta nu numai eu
deci subiectivismu se exclude...
probabil ca la materialele lor se potriveste mai bine da in mod cert la o mulineta normala nu face diferenta
In primul rand FI are 6:1 iar TP are 5: 1 deci e nromal pe undeva sa nu aiba acelasi feeling . Oricum diferentele de ''smoothness'' intre cle 2 sunt mici