daiwa bradia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Bradia
destul de ieftin atacul.....pentru cultura matale...sa faci bisnita inseamna sa cumperi de undeva cu un pret si sa vinzi cu un altul mai mare fara sa fii legal cu acte in regula.....eu de la ryobi am cumparat ceva fire si voblere cu preturile din state (am pe cineva acolo si imi trimite ce vreau) dar ieseam cu cel putin 10-15% mai scump decat am luat de la ryobi..sunt convins ca a vandut respectivele produse daca nu in pierdere atunci cu cat le-a luat.....drept urmare....ieftin atacul. Dar tu stii cum este...pe criza asta totul este ieftin....pana si atacurile sunt.stradic scrie:Nu am insultat pe nimeni! Nu am pronuntat nici un nume sau un user! Deci..... Succesuri la vanzari!![]()
-
- veteran
daiwa
Subscriu, am cumparat si eu de la RYOBI si nu o data , a fost de cuvant si serios in toate discutiile avute, dar daca tot e sezonul intelepciunilor mioritico-agricole, cu vulpea.... am si eu una " grija magarului de unde beau oile apa" cu dedicatie ptr. distinsul nostru coleg de forum cu nume nipon! cred ca era mai potrivit un nume de user in genul....diazepam, xanax, rudotel, fenobarbital sau altele din domeniul medical.
Cer scuze initiatorului topicului ptr. comentarile facute, dar am considerat sa fac comentariile respective ptr. sunt persoane sa folosesc un termen specific din domeniul halieutic..."duse cu pluta". E ultimul comentariu ,in rest sa auzim numai de bine! Fir intins
Cer scuze initiatorului topicului ptr. comentarile facute, dar am considerat sa fac comentariile respective ptr. sunt persoane sa folosesc un termen specific din domeniul halieutic..."duse cu pluta". E ultimul comentariu ,in rest sa auzim numai de bine! Fir intins

Re: Bradia
Fabula cu oile si magaru .....n-ai inteles-o facea aluzie la tine tu credeai ca eu sunt tinta estestradic scrie:![]()
![]()
Asa este BRAVO!

Am un q3000....are un an...si arata ca drq deja..si are si un zgomot prezent la toate daiwele din dotare....Tocmai am distrus un Daiwa GS8 2500 si am 2 tamburi buni de la ea...si ma gandeam sa iau o mulineta la care mas folosi de tamburi...Ma gandesc la oferta ta Ryobi....Fac niste sapaturi si daca ma hotarasc te anunt....
nu stiu daca o mai gasesti la 250 usd, dar eu o am si-n ultimele zile chiar am folosit-o la greu si nu m-a dezamagit. merge si cu deep divere, dar mie mi-a fost mila de ea, în schimb am folosit-o la știuci cu oscilante si e perfectă. are raportul de recuperare micut ca de altfel toate daiwele, dar merge și cu jiguri.