daiwa bradia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Rog posesorii de Bradia sa mai posteze cateva impresii, la rece, despre mulineta.
Cum se prezinta dupa o perioada de utilizare. Au inceput sa maraie, au jocuri?
Sunt indicii ca ar putea fi considerate mai bune decat Infiniti Q?
Pe mine ma intereseaza modelul 2500 R si de acceea am incercat o comparatie cu 3000 Q.
Pe mine ma intereseaza modelul 2500 R si de acceea am incercat o comparatie cu 3000 Q.
- edi_curiosul
- veteran
Am vazut certate pescuita 1 an si deja maraia.
Facea parte dintr-un lot de 4, comparate toate odata, la care rulmentul de la galet a inceput sa scoata anumite zgomote dupa primele pescuituri.
E adevarat, in rest mergeau bine.
Totusi, dincolo de elementele de marketing, unde incep si unde se termina asemanarile cu Certate si cum face fata Daiwa Bradia unei comparatii cu Infinity Q?
Facea parte dintr-un lot de 4, comparate toate odata, la care rulmentul de la galet a inceput sa scoata anumite zgomote dupa primele pescuituri.
E adevarat, in rest mergeau bine.
Totusi, dincolo de elementele de marketing, unde incep si unde se termina asemanarile cu Certate si cum face fata Daiwa Bradia unei comparatii cu Infinity Q?
-
- veteran
-
- utilizator constant
--------liviu68 scrie:Rog posesorii de Bradia sa mai posteze cateva impresii, la rece, despre mulineta.
am avut Bradia,Certate,Sol. Nu e mare diferenta intre ele ,functional vorbind.Doar pretul le diferentiaza categoric.
Bradia a picat dupa un sezon de pescuit pe dunare .Am avut modelul 3000.
e foarte silentioasa,dar nu rezistenta.am folosit-o exclusiv la jigging ,cu jiguri intre 20 gr si 80gr,fir textil de 15 si 20lbs.
are un capac in lateral din plastic care inchide mecanismul din interior.se pare ca aici e marea ei problema ...in timp capata joc in manivela .pe urma apar alte probleme.
acuma depinde cu ce naluci o vei folosi.
daca vrei mulinete rezistente,iti recomand Abu Suveran -made in Suedia(am luat-o de pe ebay cu 250 usd ,cu tambur de rezerva ,model 4000.) si Tica Taurus.sunt mulinete full -metal.
cu greu le poti strica !
- edi_curiosul
- veteran
la ce capac te referi, la 37, 35 sau 71? (ai piesele in link)ADY WUNDERKIND scrie:...are un capac in lateral din plastic care inchide mecanismul din interior.se pare ca aici e marea ei problema ...
http://img8.imageshack.us/img8/5070/daiwabradia2500.png
- danielcocea
- veteran
o mulineta buna si full metal buna este Penn Sargus....o am recent si chiar e buna...silentioasa , si rezistenta.....tot pt. Dunare o am ....ADY WUNDERKIND scrie:--------liviu68 scrie:Rog posesorii de Bradia sa mai posteze cateva impresii, la rece, despre mulineta.
am avut Bradia,Certate,Sol. Nu e mare diferenta intre ele ,functional vorbind.Doar pretul le diferentiaza categoric.
Bradia a picat dupa un sezon de pescuit pe dunare .Am avut modelul 3000.
e foarte silentioasa,dar nu rezistenta.am folosit-o exclusiv la jigging ,cu jiguri intre 20 gr si 80gr,fir textil de 15 si 20lbs.
are un capac in lateral din plastic care inchide mecanismul din interior.se pare ca aici e marea ei problema ...in timp capata joc in manivela .pe urma apar alte probleme.
acuma depinde cu ce naluci o vei folosi.
daca vrei mulinete rezistente,iti recomand Abu Suveran -made in Suedia(am luat-o de pe ebay cu 250 usd ,cu tambur de rezerva ,model 4000.) si Tica Taurus.sunt mulinete full -metal.
cu greu le poti strica !