Daiwa Balistic 2500SH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Daiwa Balistic 2500SH
cine e posesorul acestei mulinete (nu neaparat modelul 2500) l-as ruga sa-si expuna parea despre dansa ! nu am avut niciodata mulinete Daiwa, dar Balisticul asta imi face cu okiul...
ce nu inteleg eu este: de ce 2500SH are o greutate mai mare decat 3000SH, adika 240gr/230gr ?
ce nu inteleg eu este: de ce 2500SH are o greutate mai mare decat 3000SH, adika 240gr/230gr ?
- doru9644
- utilizator constant
Re: Daiwa Balistic 2500SH
noroc, 2500sh intradevar pe cutie atit scrie 240g , merge ceas....o gasesc inchegata ca shimano.. si ce ma minunat la ia are un rulmet imens sub tambur , 1 cm, dejavantaje la ia ,nu ai tambur de rezerva..........si cam atit o am de doua saptamini si nu am ajuns cu ia la apa.
-
- veteran
"Ia" este conjugarea verbului a lua la persoana a doua singular.
ba eu cred ca mai sus "ia" este pronume personal (persoana a 3 a, feminin)spiridusul scrie:"Ia" este conjugarea verbului a lua la persoana a doua singular.

Dorule da-mi te rog nr. tau de tel !doru9644 scrie:noroc, 2500sh intradevar pe cutie atit scrie 240g , merge ceas....o gasesc inchegata ca shimano.. si ce ma minunat la ia are un rulmet imens sub tambur , 1 cm, dejavantaje la ia ,nu ai tambur de rezerva..........si cam atit o am de doua saptamini si nu am ajuns cu ia la apa.
Va rog si alte pareri ! atatia fani Daiwa pe forum si nu ma ajuta nimeni ????
e greu sa iti dai cu parerea bine despre ceva ce nu ai si nu ai folosit . in ori ce caz e Daiwa nu mulineta de obor .Clin scrie:Va rog si alte pareri ! atatia fani Daiwa pe forum si nu ma ajuta nimeni ????
incearca pe forumurile de la americani sa cauti informatii sau daca nu sf . GOAGLE sigur te va ajuta

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- doru9644
- utilizator constant
http://www.scribd.com/doc/123991367/Catalog-Daiwa-2013 sau daca nu te grabesti prea tare dai o fuga la tirg pe 14 sigur o gasesti ca au avut_o si anul trecut!
ps: intodeauna mia placut spiridusii e haiosi , domnule user avetii MP

Spiridusul incerca sa atraga atentia ca forma corecta era ,,ea'' si nu ..ia''.Clin scrie:ba eu cred ca mai sus "ia" este pronume personal (persoana a 3 a, feminin)spiridusul scrie:"Ia" este conjugarea verbului a lua la persoana a doua singular.
Nu exista pronumele ,,ia''
S-a folosit ,,ia'' ca si pronume in mod gresit.

Fir intins!
- doru9644
- utilizator constant