Cu mentalitatea asta ajungem in Africa din lumea a treia...poate mai citesc si copii,sa aiba ce invata.
Daca ai stii cat de mult a scazut nivelul de cunostinte al noii generatii te-ai ingrozi,m-am confruntat in ultimul timp cu o astfel de problema,si am auzit des expresia ,,ce imi trebuie cunostiinte la materia,,x'',iar apoi imi spunea ,in timpul interviului,ca ar putea sa invete daca va fi nevoie,dar era vorba de notiuni elementare care trebuiau invatate in scoala primara.
Nu am facut altceva decat sa dau dreptate unui om care si-a pierdut cateva momente sa atraga atentia asupa unei greseli si poate sa invete si altii.Pe un forum auto cu pretentii din Ro moderatorii indreapta greselile gramaticale pentru ca asa e normal.
Si pe acest forum mai citesc unele informatii de la o persoana care se crede monstru in industrie,dar e cam greu de inteles ce vrea sa spuna intrucat are cate o exprimare ambigua,fara predicat, faca acord intre subiect si predicat in altele...si la ce bun daca omul chiar o fi bun in meseria lui,desi unii pescari il cam contrazic...
O sa ajungem si noi ca Americanii care se uita la o harta ca la ozn-uri,care habar nu au de marea tara ,,x'' ca se afla in centrul Europei
Noi nu stim decat sa ne sara mustarul cand suntem atentionati,Pace prietene si