Daiwa Balistic 2500SH

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Re: Daiwa Balistic 2500SH

Mesaj de ULK » 11 Mar 2013, 23:58

doru9644 scrie::D :D :D :D :D :D :D de aceea imi place cind sunteti gramada pe topicurii off si mai disperati si moderatori pe saiturui ,nu aveti nici o traba cu ce intreaba omul sau cu ce vinde , pur si simpu ASA VRAU SA SCRIU ! motive, nu am chef, sa scriu gramatical , e prea desa tastatura ! ar fii mult mai frumos daca ati ajuta omul . ps : am 3 clase , tine cont pestele de asta?
Oglinda pentru "rapitori .ro"...va recunoasteti? Eu sigur da. :mrgreen: :lol1:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 12 Mar 2013, 08:40

doru9644 scrie::D :D :D :D :D :D :D de aceea imi place cind sunteti gramada pe topicurii off si mai disperati si moderatori pe saiturui ,nu aveti nici o traba cu ce intreaba omul sau cu ce vinde , pur si simpu ASA VRAU SA SCRIU ! motive, nu am chef, sa scriu gramatical , e prea desa tastatura ! ar fii mult mai frumos daca ati ajuta omul . ps : am 3 clase , tine cont pestele de asta?
Cu mentalitatea asta ajungem in Africa din lumea a treia...poate mai citesc si copii,sa aiba ce invata.
Daca ai stii cat de mult a scazut nivelul de cunostinte al noii generatii te-ai ingrozi,m-am confruntat in ultimul timp cu o astfel de problema,si am auzit des expresia ,,ce imi trebuie cunostiinte la materia,,x'',iar apoi imi spunea ,in timpul interviului,ca ar putea sa invete daca va fi nevoie,dar era vorba de notiuni elementare care trebuiau invatate in scoala primara.

Nu am facut altceva decat sa dau dreptate unui om care si-a pierdut cateva momente sa atraga atentia asupa unei greseli si poate sa invete si altii.Pe un forum auto cu pretentii din Ro moderatorii indreapta greselile gramaticale pentru ca asa e normal.
Si pe acest forum mai citesc unele informatii de la o persoana care se crede monstru in industrie,dar e cam greu de inteles ce vrea sa spuna intrucat are cate o exprimare ambigua,fara predicat, faca acord intre subiect si predicat in altele...si la ce bun daca omul chiar o fi bun in meseria lui,desi unii pescari il cam contrazic...
O sa ajungem si noi ca Americanii care se uita la o harta ca la ozn-uri,care habar nu au de marea tara ,,x'' ca se afla in centrul Europei ;)
Noi nu stim decat sa ne sara mustarul cand suntem atentionati,Pace prietene si :bere:
Fir intins!

Clin
junior
junior

Mesaj de Clin » 12 Mar 2013, 08:45

Domnu’ Sami, dacă vrei ne „duelăm” în gramatică fără nici o problemă, având în vedere ca am luat o notă bună (să nu zic f bună) la examenul de limba română (numai gramatică, fără literatură) care l-am dat pt facultate cu ceva ani în urmă !
Poate omul scrie de pe telefonul mobil conectat la net și e mai nasol de scris (în funcție de telefon).

Din 9 postări doar 1 răspuns privitor la ce am întrebat, deși sunt useri care fol. mulineta ! Eu vroiam păreri de la cei care o fol. nu ce îmi spune „goagălul” ! Nu am avut deloc Daiwa și nici nu am unde să învârt vreun model din gama f bună de la Daiwa.
Nu-i bai... găsesc eu o soluție...

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 12 Mar 2013, 09:03

Clin scrie:Domnu’ Sami, dacă vrei ne „duelăm” în gramatică fără nici o problemă, având în vedere ca am luat o notă bună (să nu zic f bună) la examenul de limba română (numai gramatică, fără literatură) care l-am dat pt facultate cu ceva ani în urmă !
Poate omul scrie de pe telefonul mobil conectat la net și e mai nasol de scris (în funcție de telefon).

Din 9 postări doar 1 răspuns privitor la ce am întrebat, deși sunt useri care fol. mulineta ! Eu vroiam păreri de la cei care o fol. nu ce îmi spune „goagălul” ! Nu am avut deloc Daiwa și nici nu am unde să învârt vreun model din gama f bună de la Daiwa.
Nu ai inteles ideea ,nu vrea nimeni nicun duel si nici nu iti raspunsesem tie.Cat priveste diferenta dintre o greseala de tastare si o greseala din nestiinta e diferenta mare si se observa cu ochiul liber ,nu trebuie sa fii vreun academician.
Felicitari pentru nota obtinuta.

E greu sa gasesti multi utilizatori ai acestei mulinete,din cate am vazut eu pe acest site ,pana acum,probabil de asta nici nu si-au dat prea multi cu parerea despre acest model.Modelul pentru care vrei tu pareri nu este aparut pe piata de foarte mult timp(ani,suficient cat sa poti sa ai un review).Incearca sa gasesti utilizatori de pe acest forum in apropiere de locatia ta si sunt convins ca vei gasi mulinete bune de la Daiwa pe care sa le invarti si sa iti faci o parere,nu neaparat acest model,dar macar apropiat de valoarea acestuia.
Spor la cautat! :lol:
Fir intins!

Clin
junior
junior

Mesaj de Clin » 12 Mar 2013, 09:22

eu ți-am răspuns la postarea de pe pag. 1 nu la ultima, în sfârșit...
doar cele cu recup. rapidă mă interesează, de aceea Ballistic !
las' că am pescuit un user de la "vânzare-cumpărare" care cumpără tambur de Ballistic, deci sigur are mulineta :lol:

Sami
veteran
veteran

Mesaj de Sami » 12 Mar 2013, 09:31

Pe pagina 1 nu ti-am raspuns tie ;) de altfel partea de gramatica nu ti-a fost adresata deloc nici de mine nici de Spiridusul,in fine,sa o lasam...

Vezi daca esti atent :)) Dar oricum e greu sa iti faci o parere numai de la un user-doi...
Sincer pentru partea de recuperare rapida mai degraba m-as orienta spre Shimano(ai mult mai multe modele de unde alege),iar pentru recuperare lenta Daiwa,clar!
Pentru avat eu folosesc de exemplu o mulineta Pflueger Supreme,raport mare,tambur mare,arunca mult,sper sa ma tina chiar daca e mai ieftina.
Spor !
Fir intins!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 12 Mar 2013, 19:33

Clin scrie: Din 9 postări doar 1 răspuns privitor la ce am întrebat, deși sunt useri care fol. mulineta ! Eu vroiam păreri de la cei care o fol. nu ce îmi spune „goagălul” ! Nu am avut deloc Daiwa și nici nu am unde să învârt vreun model din gama f bună de la Daiwa.
Clin
daca esti din Sibiu iti pun eu la dispozitie doua Daiwa sa vezi cum merg : un Certate 2500 si un Infinity Q 3000 .
De Balistic asa cum am spus nu pot sa zic nimic inca pentru ca nu am . ti-am recomandat Google din cauza numeroaselor raspunsuri pe care le ai primit .

Noi sa fim sanatosi .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 12 Mar 2013, 21:16

Clin,

Eu am un Capricorn 3000 de doi ani, luata second hand. Mulineta are cred 7 ani minim si merge perfect, nu are jocuri, i-am facut doar mentenanta si i-am schimbat rulmentul de la galet.
Despre Ballistic nu stiu sa-ti spun pentru ca tot ce am facut a fost sa o invart intr-un magazin pentru cateva minute . Ca o parere personala si deci subiectiva, mie nu imi plac modelele noi de la Daiwa la care se foloseste Zaionul. Nu imi inspira deloc incredere, nu am cumparat vreun asemenea model. Si nici nu stiu cum rezista in timp.

Clin
junior
junior

Mesaj de Clin » 12 Mar 2013, 21:21

Merci mult dar sunt din jud Timis ! daca voi trece vreodata prin Sibiu ...

Scrie răspuns