Custom sau batae de joc ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Custom sau batae de joc ?
Nu imi face placere sa scriu...dar domnul Ene isi bate joc !!prilie
Cum trebuie sa procedez daca lanseta facuta de el e o porcarie!!!!Blancul l-am achitat in martie 750 lei ,apoi a plans ca nu are bani si ca ar mai vrea...in aprilie ii mai dau 400 lei. cu promisiunea ca in iunie e gata.
De atunci astept..... astazi imi trimite o lanseta care nu seamana ...e stramba si ma incarca la pret!!!,
Cum trebuie sa procedez daca lanseta facuta de el e o porcarie!!!!Blancul l-am achitat in martie 750 lei ,apoi a plans ca nu are bani si ca ar mai vrea...in aprilie ii mai dau 400 lei. cu promisiunea ca in iunie e gata.
De atunci astept..... astazi imi trimite o lanseta care nu seamana ...e stramba si ma incarca la pret!!!,
-
- veteran
Re: Custom sau batae de joc ?
nu mai stie nici ce spune nici ce a scris exact cu manuta lui : (nu ca ar fi ceva clar legat de dorinte, inele si un sens)
Nour Panait <nourpanait@yahoo.com>
3 Apr
to me
Salut.!!
Stiu ca ma grabesc!!!Dar veau sa-ti mai trimit niste bani...
Fa-mi te rog un pret la inele...
Cat m-ar costa daca as pune asa :
Torzite micro de 4 ..tot ce e lipit pe blank.si as termina cu 3 alconite... cele mari?
Si cat ma costa daca pun alconite cu varf de Torzite?
Nour Panait <nourpanait@yahoo.com>
3 Apr
to me
Salut.!!
Stiu ca ma grabesc!!!Dar veau sa-ti mai trimit niste bani...
Fa-mi te rog un pret la inele...
Cat m-ar costa daca as pune asa :
Torzite micro de 4 ..tot ce e lipit pe blank.si as termina cu 3 alconite... cele mari?
Si cat ma costa daca pun alconite cu varf de Torzite?
-
- senior
CRISTI...
Am asteptat 5 luni ,penru a primi o lanseta ..stramba, cu un grip facut asa cum ai vrut tu ...Nu cum ti-am cerut eu!!!
Im martie ne-am inteles la 750 lei....bani cu care ai cumparat blancul!!....acum imi ceri 790 !!
Pe pluta vrei 100? De ce? Ti-am cerut doar 7 cm de pluta la butt cap....si tu ai bagat cat ai vrut adica ....16 cm!!!
Ca sa-ti vinzi pluta....
Mandrina nu a fost scumpa fuji DNPS 16. Si lanseta a ajuns aproape 1500!!!
In cazul in care blancul are varful stramb ,si eu nu am fost instiintat de acest lucru pana a echipa lanseta.....te vad vinovat !
Iar gripul nu este ceea ce am cerut !!
Nu mai spun de faptul ca nu ai lipit caracteristicile blancului.....
Tu ai cumpara o asfel de lanseta ?
Am asteptat 5 luni ,penru a primi o lanseta ..stramba, cu un grip facut asa cum ai vrut tu ...Nu cum ti-am cerut eu!!!
Im martie ne-am inteles la 750 lei....bani cu care ai cumparat blancul!!....acum imi ceri 790 !!
Pe pluta vrei 100? De ce? Ti-am cerut doar 7 cm de pluta la butt cap....si tu ai bagat cat ai vrut adica ....16 cm!!!
Ca sa-ti vinzi pluta....
Mandrina nu a fost scumpa fuji DNPS 16. Si lanseta a ajuns aproape 1500!!!
In cazul in care blancul are varful stramb ,si eu nu am fost instiintat de acest lucru pana a echipa lanseta.....te vad vinovat !
Iar gripul nu este ceea ce am cerut !!
Nu mai spun de faptul ca nu ai lipit caracteristicile blancului.....
Tu ai cumpara o asfel de lanseta ?
-
- senior
PS. Ti-am trimis acei bani ca aveai nevoie.....ma tot frecai la cap sa-ti caut client la nu stiu ce lanseta de avat.!!!Si imi spuneai ca ai nevoie de bani!
-
- senior
Plus ca inainte de a trimite lanseta te-am intrebat daca e totul Ok.
Si ai mintit!!!
Si ai mintit!!!
-
- senior
Vad ca refuzi sa vorbesti.... la tel. nu raspunzi ,pe forum nu ,pe mail nu!!!
Poaate ma ajuta un coleg cu adresa ta.... ca mu imi e greu sa vin la tine!!!
Poaate ma ajuta un coleg cu adresa ta.... ca mu imi e greu sa vin la tine!!!
Trebuia sa te informezi sau macar sa citesti pe forum (gaseai destule subiecte C.E.).
p.s.: da-mi un telefon maine
p.s.: da-mi un telefon maine
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
pt viitor, eu am doar 2 cuvinte din experienta / colaborari : ANDRONIC / SAVA ! (punct)
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
panait nour este un om serios cu care am facut cateva afaceri, omul nu posteaza degeaba pe Ene il stie tot forumu ce caracter ales este si ce mana de Ciomu are ma mir cum de mai face cineva lansete la el.
Sa nu uitam de Narik (Nariman Custom Rods) care este printre favoriti mei in materie de custom.
Sa nu uitam de Narik (Nariman Custom Rods) care este printre favoriti mei in materie de custom.
ca tot se face reclama..eu am amintiri placute cu Gabi Udila(Gabie)