Custom sau batae de joc ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Custom sau batae de joc ?
Chinezarii??
De-aia un blank ul de 6'9" costa cat un TR ml...
Dar poate nu ma pricep eu.....
De-aia un blank ul de 6'9" costa cat un TR ml...
Dar poate nu ma pricep eu.....
-
- veteran
crapmaniacul scrie:
panait nour scrie:
CRISTI...
Nu mai spun de faptul ca nu ai lipit caracteristicile blancului.....
... avem de-a face oare cu un blanc NFC ? ... cum iti dai seama ?
N-am intrebat degeaba si nici cu rea intentie, ptr ca ..... doar un exemplu in link:
blank-japonez-7-ft-mh-1-piece-t39676.html
panait nour scrie:
CRISTI...
Nu mai spun de faptul ca nu ai lipit caracteristicile blancului.....
... avem de-a face oare cu un blanc NFC ? ... cum iti dai seama ?
N-am intrebat degeaba si nici cu rea intentie, ptr ca ..... doar un exemplu in link:
blank-japonez-7-ft-mh-1-piece-t39676.html
-
- senior
Uite asa vad si eu ce om serios e dl.Ene.
1 3S70MF St. Croix 7'0'' 6-12 lb. 3/16-5/8 lure, SC III Graphite Spinning Blank, 1pc., RS1* Each $63.00 $63.00
1 FX7612B Phenix Elixir Trout Blank, 7'6, 2-6 3wtlb. - FX7612B RS2* Each $76.61 $76.61
1 BS706SB Seeker S-Glass Bass Blank 7'0”, 10-20 lb. test RS1* Each $49.82 $49.82
1 AW Special Order Talon Blank 7'0" 1 piece blank Talon # B099 AW Special Order Item $1.00 $87.00
1 SJ7061IM North Fork Composites NFC Spin Jig Blanks IM Series SJ7061IM 7’0 RS1* Each $134.25 $134.25
Total $410.68
Tracking numbers:
1Z2179510366947757
Icet incet spui tot ......acum inteleg de ce e stramb blancul!!! Mie imi spuneai ca nu il poti scoate sub 175 $ plus 10 % transportul !
Dar ai reusit ! L-ai luat stramb !.......Afaceri!!!!!
Pe Sâ 30 iul. 2016 la 13:46, Cristian Ene
<cristian.gab@gmail.com> a scris:
Ascundere mesaj original
Tubul PVC gratuit , o impachetez in plastic.
Astyept banii in contul BRD luni si trimit lanseta.
2016-07-30 13:39 GMT+03:00 Cristian Ene <cristian.gab@gmail.com>:
Am facut calcule
1.Blank NFC SJ706 lista 175$ +10% > 790$
2. Componenete
Mandrina + piulita SK 55lei / pluta 95lei / no fore 10lei
160lei
3,inele Fuji KR mix H Alconite / 3 KG si 3 KT SIC top MNST SIC 230lei
4.Manopera 300lei
Total 1480lei /av 1150lei rest 330lei
Ce sa spun...un om de incredere!! Dar daca nu ai fost respectat pana acum ....de acum sigur vei fi !!!!!
Eu vreau sa-ti inapoiez capodopera.... si sunt dispus sa iti fac o reducere pentru fidelizare, doar mi-ai facut 3 bete!!!
1 3S70MF St. Croix 7'0'' 6-12 lb. 3/16-5/8 lure, SC III Graphite Spinning Blank, 1pc., RS1* Each $63.00 $63.00
1 FX7612B Phenix Elixir Trout Blank, 7'6, 2-6 3wtlb. - FX7612B RS2* Each $76.61 $76.61
1 BS706SB Seeker S-Glass Bass Blank 7'0”, 10-20 lb. test RS1* Each $49.82 $49.82
1 AW Special Order Talon Blank 7'0" 1 piece blank Talon # B099 AW Special Order Item $1.00 $87.00
1 SJ7061IM North Fork Composites NFC Spin Jig Blanks IM Series SJ7061IM 7’0 RS1* Each $134.25 $134.25
Total $410.68
Tracking numbers:
1Z2179510366947757
Icet incet spui tot ......acum inteleg de ce e stramb blancul!!! Mie imi spuneai ca nu il poti scoate sub 175 $ plus 10 % transportul !
Dar ai reusit ! L-ai luat stramb !.......Afaceri!!!!!
Pe Sâ 30 iul. 2016 la 13:46, Cristian Ene
<cristian.gab@gmail.com> a scris:
Ascundere mesaj original
Tubul PVC gratuit , o impachetez in plastic.
Astyept banii in contul BRD luni si trimit lanseta.
2016-07-30 13:39 GMT+03:00 Cristian Ene <cristian.gab@gmail.com>:
Am facut calcule
1.Blank NFC SJ706 lista 175$ +10% > 790$
2. Componenete
Mandrina + piulita SK 55lei / pluta 95lei / no fore 10lei
160lei
3,inele Fuji KR mix H Alconite / 3 KG si 3 KT SIC top MNST SIC 230lei
4.Manopera 300lei
Total 1480lei /av 1150lei rest 330lei
Ce sa spun...un om de incredere!! Dar daca nu ai fost respectat pana acum ....de acum sigur vei fi !!!!!
Eu vreau sa-ti inapoiez capodopera.... si sunt dispus sa iti fac o reducere pentru fidelizare, doar mi-ai facut 3 bete!!!
-
- veteran
Nour invata sa citesti am scris clar sunt preturi pentru dealer ale blankurilor de calitate standard( adica nu blemish). intelegi putin am pus preturile ca sa intelega cine paote cat costa de fapt un blank ianinte sa plece la Whosaler
>
Un SCV costa binisor sub 100$ cand ajunge la AWS sau Mudhole
. Evident St Croix face dumping pentru ca are si valoare mai mica decat NFC in toate sensurile.
Sage in alt exemplu de pret umflat exagerat de brand.

Un SCV costa binisor sub 100$ cand ajunge la AWS sau Mudhole

Sage in alt exemplu de pret umflat exagerat de brand.
-
- senior
,,Si da singura problema a fost ca am lucrat foarte incet lanseta pentru ca nu ma stimuleza sa lucrez pentru ignoranti. ""
Tare Te astept 5 luni....si tot eu sunt ignorant !!!!!
Mai bine ti-ai lua lanseta si mi-ai da banii....ca ti-ai batut joc !!! Nu ai lucrat !!!
Tare Te astept 5 luni....si tot eu sunt ignorant !!!!!
Mai bine ti-ai lua lanseta si mi-ai da banii....ca ti-ai batut joc !!! Nu ai lucrat !!!
Am moderat postarile voastre eliminand jignirile si incercand sa pastrez subiectul topicului
Va rog sa postati doar la obiect daca mai aveti ceva de zis la acest subiect
Postarile ulterioare care vor mai contine jignri vor fi sterse in intregime
Multumesc pt intelegere
Va rog sa postati doar la obiect daca mai aveti ceva de zis la acest subiect
Postarile ulterioare care vor mai contine jignri vor fi sterse in intregime
Multumesc pt intelegere
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
-
- senior
Sincer nu te-am inteles!!!!Ai scos postari ce reflecta realitatea....asfel Ene e favorizat! Cred ca e super fericit!!!Si ne va trata in continuare de sus, facandu-ne gaura in buget asa zisilor ignoranti !!!
Ce am scos eu au fost jignri ....nu au ce cauta aici termeni gen ...hoti , prosti ...etc
am lasat partile din postari care au reprezentat ce anume te0-a nemultumit , comenzi , date etc ...tocmai pt a nu trunchia subiectul
nu favorizez pe nimeni pt ca nu ma intereseaza treaba asta
treaba mea aici e sa fie un topic in care se discuta civilzat pe teme de echipamente
daca iesiti din aceste granite intervin
daca stau sa ma gandesc bine acest topic nici nu ar trebui sa fie aici intrucat aici nu se discuta de echipamente ci de nemultumirea ta de client fata de un rodbuilder si discutiile voastre de atunci
ar trebui sa fiti la Cafenea , asa ca daca vrei balacareli mergeti la Arena nu pe sectiuinea de echipamente
am lasat partile din postari care au reprezentat ce anume te0-a nemultumit , comenzi , date etc ...tocmai pt a nu trunchia subiectul
nu favorizez pe nimeni pt ca nu ma intereseaza treaba asta
treaba mea aici e sa fie un topic in care se discuta civilzat pe teme de echipamente
daca iesiti din aceste granite intervin
daca stau sa ma gandesc bine acest topic nici nu ar trebui sa fie aici intrucat aici nu se discuta de echipamente ci de nemultumirea ta de client fata de un rodbuilder si discutiile voastre de atunci
ar trebui sa fiti la Cafenea , asa ca daca vrei balacareli mergeti la Arena nu pe sectiuinea de echipamente
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
-
- senior
Am postat aici pentruca aici se discuta de echipamente,bine sau prost construite....poate am gresit!!!...Nu vreau balacareli,vreau ca Ene sa plateasca intr-un fel sau altul ! Si sa fie cunoscut pentru porcariile sale !!
Daca vrei poti inchide topicul ! Dar te rog nu il sterge !
Multumesc penrtru intelegere !
Daca vrei poti inchide topicul ! Dar te rog nu il sterge !
Multumesc penrtru intelegere !
Pai despre asta e vorba ...aici e o sectiune unde se discuta despre echipamente ...
tu ai discutat despre o experienta neplacuta cu o lanseta pe care ai vrut sa o faci custom a iesit cum nu ti-a-i dorit si vrei ca ene sa plaeasca....
consider ca esenta mesajului tau e deja aici prezenta , fiecare ati spus ce ati avut de spus mai mult decat ce s-a scris nu consider ca mai are sens cel putin din punctul de vedere a ce se doreste in sectiunea echipamente
Topicul ramane aici dar il inchid. Continuarea polemicii daca o doriti, la sectunea Cafenea
tu ai discutat despre o experienta neplacuta cu o lanseta pe care ai vrut sa o faci custom a iesit cum nu ti-a-i dorit si vrei ca ene sa plaeasca....
consider ca esenta mesajului tau e deja aici prezenta , fiecare ati spus ce ati avut de spus mai mult decat ce s-a scris nu consider ca mai are sens cel putin din punctul de vedere a ce se doreste in sectiunea echipamente
Topicul ramane aici dar il inchid. Continuarea polemicii daca o doriti, la sectunea Cafenea
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va