Curatare display sonar
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Curatare display sonar
Ziua buna,
cu ce curatati display-ul\ecranul sonarului?La mine nu se curata stropii de apa uscati pe ecran si in instructiuni spune ca nu este ok sa curat cu diversele servetele pentru ochelari sau pentru monitoarele calculatoarelor.Multumesc!
cu ce curatati display-ul\ecranul sonarului?La mine nu se curata stropii de apa uscati pe ecran si in instructiuni spune ca nu este ok sa curat cu diversele servetele pentru ochelari sau pentru monitoarele calculatoarelor.Multumesc!
- Matei Claudiu
- veteran
Re: Curatare display sonar
si eu astept raspuns la intrebarea asta.....
da cu apa calduta cu un pic de detergent lichid de vase, ati incercat?
da-l dracului, de ce sa nu il cureti cu solutii pt ochelari sau monitoare, ce are mai sensibil decat o lentila de ochelari?
cauta atunci solutii pentru obiectivele foto sau nici alea nu sunt bune?
da-l dracului, de ce sa nu il cureti cu solutii pt ochelari sau monitoare, ce are mai sensibil decat o lentila de ochelari?
cauta atunci solutii pentru obiectivele foto sau nici alea nu sunt bune?
dupa ce-l cureti cu servetele umede ramane albicios, dar se poate sterge pe urma cu un servetel uscat si gata.Ghenadie scrie: da-l dracului, de ce sa nu il cureti cu solutii pt ochelari sau monitoare, ce are mai sensibil decat o lentila de ochelari?
-
- veteran
Se curata ft bine cu solutie tip spray pt LCD-ul TV-ului din casa + servetel uscat. Cu asa ceva curat si TV-ul si laptop-ul si ecranul sonarului.
http://www.clubafaceri.ro/42147/solutie ... 64337.html
Spor Adi,
http://www.clubafaceri.ro/42147/solutie ... 64337.html
Spor Adi,
@andrei
multumesc mult,am sa incerc
@ghenadie
da esti suparat pe viata tare....producatorul spune ca nu se curata cu questii de ochelari,etc,daca ala spune asa, nu cred ca spune de dobitoc,romanul spune da-i ca merge cu orice....de asta noi suntem unde suntem si americanii unde sunt....lentila de ochelari este de cele mai multe ori din sticla iar display-ul din plastic,poate deaia spune americanul asa!
@ghenadie
am dat cu solutie de vase si apa ,a mers DAR raman urmele de la picaturile sarite pe display(este foarte enervant si obositor cand te uiti la ecran prin ochelari polarizanti)
multumesc mult,am sa incerc
@ghenadie
da esti suparat pe viata tare....producatorul spune ca nu se curata cu questii de ochelari,etc,daca ala spune asa, nu cred ca spune de dobitoc,romanul spune da-i ca merge cu orice....de asta noi suntem unde suntem si americanii unde sunt....lentila de ochelari este de cele mai multe ori din sticla iar display-ul din plastic,poate deaia spune americanul asa!
@ghenadie
am dat cu solutie de vase si apa ,a mers DAR raman urmele de la picaturile sarite pe display(este foarte enervant si obositor cand te uiti la ecran prin ochelari polarizanti)
....in cazul asta incearca sa stergi ochelarii....fishi scrie:...este foarte enervant si obositor cand te uiti la ecran prin ochelari polarizanti

...un ecran "digi" nu o sa-l vezi bine cu polarizantii , "never ever"

...si eu care nu vroiam sa iau sonar din cauza polarizantilor
...in orice caz , regula spune ca polarizantii afecteaza (distorsioneaza) imaginea display-urilor digi , LCD
...da-i cu apa calduta , putin sapun lichid si sterge la final cu o carpa moale ce nu lasa scame ...se poate folosi inclusiv la ochelari (polarizanti sau nu)