cum recuperez cu oscilanta ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 22 Noi 2007, 00:59

zamfi scrie::lol:
In baltile "mele" cam DA!Deoarece am zone cu apa mica , vegetatie si stiuci plictisite...Pentru oscilante usoare , textilul este prea "dur" la mine...Merge sa rup plantele de pe ancora, dar sincer, am probleme cu stiucile pe textil! As mai spune ca si la salai, pe apa aia de 1-1,2 m pe care (mai) dau eu , tot mono face legea! De ce? Imi permite sa pescuiesc cu "burta" pe recuperare liniara si sa sesizez salau care fuge in lateral pe un fund prafos... Frate e lucru dreaqului la Aiud! :lol:
trebe sa vad si eu asta :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 22 Noi 2007, 01:10

Si eu vrea sa vad....

ando
utilizator constant
utilizator constant

oscilanta

Mesaj de ando » 27 Noi 2007, 15:41

eu pescuiesc mai mullt la biban si pastrav iar apa depaseste la 15m in larg 6-7m si doar cu oscilante pana in 6gr :?: :?: :?: :?: :?:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Noi 2007, 19:09

Pai tu in ce canal dai frate?! :shock: La apa aia dai taticule irlandeza de 16 g...Sau ceva saboti de 18-20 g!Sau , mai bine da-i cu jiguri grele imbracate in shaduri! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Noi 2007, 19:44

zamfi, ando da cu ce trebe :wink:

ando
utilizator constant
utilizator constant

oscilanta

Mesaj de ando » 27 Noi 2007, 20:03

:lol: :lol: pai pesti de pe aici sunt smecheri daca dai cu linguri mari i-ti creste barba si tie si copiilor tai ,prind biban si pastrav cu rotative nu mai mari de 4 gr, cu ea lasata sa cada pe fund la adanc doar in primavara poti prinde mai la suprafata Vreau sa dau cu oscilanta pt ca am vazut niste baieti facand treaba buna cu modele mici si am zis sa incerc si eu dar nu prea am avut succes :wink: :wink:

ando
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ando » 27 Noi 2007, 20:05

[quote="zamfi"]Pai tu in ce canal dai frate?! apropo de canal ,se chiama lac de acumulare <Izvorul Muntelui>

Tavi
veteran
veteran

Re: oscilanta

Mesaj de Tavi » 27 Noi 2007, 20:18

ando scrie::lol: :lol: pai pesti de pe aici sunt smecheri daca dai cu linguri mari i-ti creste barba si tie si copiilor tai ,prind biban si pastrav cu rotative nu mai mari de 4 gr, cu ea lasata sa cada pe fund la adanc doar in primavara poti prinde mai la suprafata Vreau sa dau cu oscilanta pt ca am vazut niste baieti facand treaba buna cu modele mici si am zis sa incerc si eu dar nu prea am avut succes :wink: :wink:
mai insista. Io zic ca-s mai bune oscilantele. Chiar si la biban. Baga si ceva jiguri pana-n 5 grame.

ando
utilizator constant
utilizator constant

oscilanta

Mesaj de ando » 27 Noi 2007, 20:28

Multam pt incurajare incerc si eu ,mi-am cumparat vreo doua oscilante de 4,5,6 gr si am sa vad la anu ca acu e frig si nu misca nimic la artificiale ,,si inca ceva ;zice-ti-mi si mie ce mono sa folosesc :wink: :?: :?: [/quote]

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Noi 2007, 20:33

:shock: :oops: :lol:
Ca face vinul din om...!Pai eu ma gandeam la stiuca... Acum...e altceva! Zic , in cazul asta sa incerci ceva oscilante greute si mai inguste :roll: Gen bicolorele taifun , stick...

PS:Fain "canal" ai acolo frate! Eu am ramas cu gandul la Dunare...Si la oscilantele Panther Martin...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns