cum intretinem mulinetele!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 15 Mar 2008, 00:20

MARIUS POPA scrie:asta e parerea ta, cind te atasezi de un lucru il vinzi?chiar daca are nevoie de o mica inttretinere, ia zi!? 8)
Marius , is doar niste unelte , nu mai mult . Si eu merg pe aceasi schema , vindut dupa cel mult doi ani , daca scapa hehe! . Il vinzi , mai pui ceva bani si cumperi alta . Daca dai cu ea mai rar asa , atunci o ti , insa nici vorba de atasat .

Fir Intins!!!

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 15 Mar 2008, 00:46

Sunt mulinete care te pot tine o viata cu o minima intretinere,si e pacat sa le vinzi dupa 2 ani,pt. ca ce se fabrica la ora actuala nu prea mai tine la uzura.

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 17 Mar 2008, 13:27

razvan cristescu scrie:Sunt mulinete care te pot tine o viata cu o minima intretinere,si e pacat sa le vinzi dupa 2 ani,pt. ca ce se fabrica la ora actuala nu prea mai tine la uzura.
uzura, in timp, s-ar putea sa tina, de fapt, de strategia producatorilor. altminteri, parerea mea este ca echipamentele si produsele destinate pescuitului sportiv sunt din ce in ce mai performante. si pe de alta parte, te plictisesti de masina in cativa ani, daramite de o mulineta, in conditiile in care modele noi apar atat de repede pe piata.

iarasi un punct de vedere personal, scopul echipamentului nu e sa reziste in timp, ci sa functioneze ireprosabil cand si unde il folosesti.
Carping Club

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Mar 2008, 10:41

MARIUS POPA scrie:eu am inteles dar nu vroiam sa umplu casa de miros de motorina si benzina, ca stau la apartament, intelegi , cred ca mult mai convenabil e cu degresantul!am crezut cami recomandati vreun magazin unde asi putea gasi!(in alba)!
multumesc pentru atentie! 8)
Putin cu intarziere ca deja am cam iesit toti la vanatoare. Este un degresant bun si pentru inlaturarea ruginii sau depunerilor pe fier de la firma wurth, un spray care intra peste tot. In ceea ce priveste gresarea, tot ei au spray de vaselina. Vaselina normala, indiferent cat de fina, stiu ca e contraindicata pentru rulmenti. La magazinele care au si articole de vanatoare trebuie sa gasesti un ulei special pentru armele de vanatoare. Merge super la mecanica fina de orice fel.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns