Credibilitate site cu echipamente de pescuit!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Jedi
veteran
veteran

Re: Credibilitate site cu echipamente de pescuit!

Mesaj de Jedi » 03 Iul 2015, 03:00

Pe mine ma apucase febra Ebay-ului intr-un weekend ploios si friguros,am luat una alta cind ..HOP...apar intr-un baner niste ochelari Aviator Style, zice polarized...finish oglinda...un pret incredibil... 3.49 $ free shipping ..Ma uit la poze si vad pe plasticul de la ureche RAY Ban...Ma gindeam ca dupa contractul pentru firma originala, chinezii continua sa produca fara obraz...Eh...cind au ajuns nu numai ca nu erau polarizati, dar pe exterior erau poleiti cu substanta cu care sint facute oglinzile, asadar nu prea vedeai nimic prin ei....Sint buni eventual pentru sudura ...Nu scria nimic pe plastic.. :P
Paguba a fost foarte mica, nu am scris nimic vinzatorului, feedback de nici un fel nu am lasat , ca nu au fost cu lentile polarizate nu m-a afectat dar recunosc ca ma asteptam sa vad totusi prin ei... :roll:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

andriipopa75
veteran
veteran

Mesaj de andriipopa75 » 27 Aug 2015, 13:42

esti prea pretentios :D

experienta costa, la tine a fost chiar ieftin,4 $

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Aug 2015, 20:24

Nu am cumparat si nu o sa cumpar nimic din China , nu am nimic cu ei , insa prea se tin de tepe in ultima vreme , inafara de faptu ca-s harnici majoritatea ca niste furnici , nu prea am cuvinte de lauda fata de popor frate si prieten , sau cum era ...

Ca fapt divers , amicu meu sovietic gaseste o lanterna frontala cu o multime de lumeni , la vreo 2,5 euro , pe un site din asta fara adresa clara , in euforia lui o comanda , plateste si ...canci :lol: Divers ii faptu ca chinezii dau tepe marunte , sa fiu al naibii , cine sta sa tepuiasca 2-3 euro , uite ca sant :shock:

Scrie răspuns