Cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Mai 2007, 21:54

modelele S si SN de 5cm bune pentru avat si stuk dar toamna tarziu cand dealtfel prefera voblerele mai mici , pentru lanseuri la distanta .... tuister :P amu miam luat si io un rattlin, dar nush cat de departe se lanseaza :lol:

P.S. sub hidro is bune modelele de 7 cm tot S si SN si A9 dar mai pe dimineatza pana in ora 7 ... seara nu prea am apucato :roll:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 15 Mai 2007, 06:03

am si eu de 7 cm A5 sunt ok , nu am observat sa lanseze mai departe decat cele de la salmo, dar oricum e floating si deci le las sa curga la vale
the angler is catching xxx, not by the lure

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 15 Mai 2007, 07:33

mi-am luat si eu un cozma A7 culoare D1. arata cam turbatel cu toate culorile pe el ( verde, galben si portocaliu rosiatic pe burta ). L-am probat si bate bine zic eu, iar bilele fac un zgomot care se aude de la suprafata apei. Totsi parca trage prutin intr-o parte deci trebuie sa il reglez dar fte putin :). Sa vedem ce o sa prinda .......avat in special .....voi ce ziceti ????!?!?!? am sanse si la alti pesti cu el ?
Obiectiv: 8,1 kg !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Mai 2007, 07:49

Nu stiu ce sa iti spun despre modelele mai mari ....

Eu am doua de vreo 3 sau 3,5 cm dintre care unul e cu barbeta aia in forma de Z care functioneaza cum trebuie si unul cu barbeta dreapta care sub nici o forma nu reusesc sa fac nimic cu el ... nu pot nici in ruptul capului sa il reglez ... ambele sunt foarte usoare dupa parerea mea ....

Mai am unul de vreo 5 cm, dar e modelul asta nou care parca se numeste Performer, de are si o aripioara dorsala .... asta merge bine, imi place, zic eu ca va merge la avat, dar iarasi mi se pare ca e foarte usor .... de lansat nu am probleme cu el, adica sa se dezechilibreze in aer si sa se invarta ca titirezul, dar la greutate mi se pare foarte usor ....

Modelele mai mari, ca de astea intrebai tu nu le-am incercat ... deci nu stiu ce sa iti zic de ele. ... :?:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 17 Mai 2007, 21:04

modelul A este mai stabil in curent, modelul B sare afara la curent mai serios il recomand la salau si pastrav eu pescuiesc cu modelele de 7 cm si 9 cm si per ansamblu mi se par bune plus gama diversificata de culori deci din punctul meu de vedere merita sa le incerci

Scrie răspuns