Cormoran Black Bull HC UL vs ET Spin Blade 0-10 gr UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cormoran Black Bull HC UL vs ET Spin Blade 0-10 gr UL
Va rog frumos care aveti aceste lansete sa va spuneti parerea pt. ca nu stiu pe care sa o iau. Pescuiesc cu ele doar la clean si pastrav pe rauri mici si lacuri de acumulare doar de pe mal. Tin sa precizesc ca eu as prefera Cormoranul de 2.10 dar ma tenteaza si Spin Blade-ul de 2.40 pt lacuri unde ma va ajuta mult in lanseu. Asadar va rog ajutati-ma sa fac alegerea buna.
spinning la scobar
Am cormoranul de 1.8 m .
dupa capul meu e cam dur de clean, plus ca 1-7g nu e real. E mai degraba un 3-10 curat .... se incarca grozav cu 4-5 g si boblerele de 2-2.5 g nu le simte cum trebuie in lanseu.
Eu il folosesc aproape 100% cu plastice la bibi, si acolo e ok.
La clean prefer musca
PS : Draqdevil zicea pe undeva ca s-a dat cu amandoua, cred ca in topicul dedicat HC UL , da un search
dupa capul meu e cam dur de clean, plus ca 1-7g nu e real. E mai degraba un 3-10 curat .... se incarca grozav cu 4-5 g si boblerele de 2-2.5 g nu le simte cum trebuie in lanseu.
Eu il folosesc aproape 100% cu plastice la bibi, si acolo e ok.
La clean prefer musca

PS : Draqdevil zicea pe undeva ca s-a dat cu amandoua, cred ca in topicul dedicat HC UL , da un search

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
buna eu am ET spin pearch blade si sant multumit de el, mai ramane sa fac mult mai multe iesiri cu el, sa vad cum se comporta, in schimb arata foarte bine finisat, e foarte usor, si are un varf suficient de flexibil, sambata trecuta nu am reusit sa iau decat un biban cu el, dar sa comportat foarte bine, arunca micro voblere sa zic in jur de 15-20 metri
-
- veteran
Ms, dar poti sa detaliezi putin? Lumea zice ca se incarca numai de la 4 gr in sus. Eu dau tot timpul la pastrav cu 0.75 gr adica panther martin 1/32 oz si la clean cu voblere de 1.5, 3, maxim 3 gr. Durerea mea este sa aibe puterea reala adica 1-7 gr. Il ai si esti multumit de plaja lui de actiune?ANDREI RIGA scrie:Dintre astea doua, cumpara Cormoranul !
spinning la scobar
Pffff pai atunci de ce vrei sa-ti iei o lanseta cu o plaja de 1-7 gr, fiind ea si neadevarata, Daca vrei sa dai cu naluci asa mici, cum ai zis... daca am inteles eu bine 0,75 gr Pfff.... si maxim 3 gr, mai demult am vazut parca o lanseta pe forum ,cred ca era foarte foarte subtire si tare finuta, nu mai tin minte, dar cred ca o folosea cineva din Timisoara, s-ar putea sa ma inselRaPpSodIq scrie:Ms, dar poti sa detaliezi putin? Lumea zice ca se incarca numai de la 4 gr in sus. Eu dau tot timpul la pastrav cu 0.75 gr adica panther martin 1/32 oz si la clean cu voblere de 1.5, 3, maxim 3 gr. Durerea mea este sa aibe puterea reala adica 1-7 gr. Il ai si esti multumit de plaja lui de actiune?ANDREI RIGA scrie:Dintre astea doua, cumpara Cormoranul !

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... _id=13259- parca asta ar fi lanseta, nu stiu sigur.... Sper sa nu gresesc.
Oricum mie cel putin nu-mi place cormoranul, mai mult imi place Maver-ul light plus spigot, care fiind el de 3-8 gr, arunca mult mai bine greutati de 3 gr decat Cormoranul, cel putin asa am vazut eu... le folosesc pe ambele si parca maverul e mai bun, sta si in mana mai bine...
Bafta la cautat lanseta....
Numa' bine.