discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
D_ali
- veteran

RaPpSodIq, vorbeste cu Nasolu despre Daiwa Procyon UL, te lamureste el sunt sigur.
...se poate sa fie ceea ce-ti trebuie

-
ANDREI RIGA
- veteran

-
Eu pescuiesc cu Black Bull-ul asa ceva :
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k9552.html
E drept ca nu in cele mai bune conditii, dar se descurca. Mai conteaza si firul si mulineta.Poate si mana.
Conteaza ff mult si cati bani vrei sa investesti. Raportat la cat costa , mie mi se pare un batz f bun.
Desigur, pentru naluci f mici poti folosi asa ceva
http://www.energofish.ro/product.php/La ... n-ED/6751/
care se pare ca este chiar o lanseta misto. Am niste feedback-uri de la cineva de incredere.Dar costa...
Am avut un Spinn Blade 0-10gr, dar eu nu m-am inteles cu el ptr ca nu prea controlam naluca. E drept ca era de 2.40m. Iar mie mi se pare exagerata o asemenea plaja de cw ptr un bat ieftin.Nu ma intelege gresit, n-am nimic cu betzele bune si ieftine, dar ca sa obti pe bune o astfel de plaja iti trebuie multe investitii in cercetare si tehnologie.
In schimb pot sa spun ca am pipait la o expozitie Perch Blade-ul si mi-a placut f mult, chiar daca este blectorizata. Dar este fooooarte rapida in comparatie cu celelalte, dar are si un pret excelent.
-
D_ali
- veteran

Andrei, ai prins ceva cu "coscomediile" alea? Scuze, pentru "deviere"...
-
ANDREI RIGA
- veteran

-
D_ali scrie:Andrei, ai prins ceva cu "coscomediile" alea? Scuze, pentru "deviere"...
Da, pe lac, 2 cleni si multe rateuri, la o singura partida. Aveam un fir de match sinking 0.16, care le tinea la 2-3 cm sub pelicula apei, fara ca eu sa fac ceva. Data viitoare voi folosi 0.10, fir floating. Cred ca smecheria e sa plutesca si sa le animi pe suprafata. Exact ca o insecta cazuta in apa.
-
D_ali
- veteran

Aha, nu te-ntreb degeaba pt. ca am si eu cateva dar din pacate inca nu le-am dat la apa...Parca si pozitia barbetei indica ceea ce tu ai remarcat ulterior, cel putin la prima vedere.
-
draqdevil
- veteran

-
Daca vrei naluci sub de la 1 gr cumpara black bull,dar sa fie cel de 2.10....spin bladeul se descurca bine de la 2-3 grame in sus....black bull am avut...spin blade am,dar as cam vrea si black bullul inapoi:) Si...uita procyonul...e prea ranga!
-
laeniko
- utilizator constant

-
ANDREI RIGA scrie:Eu pescuiesc cu Black Bull-ul asa ceva :
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k9552.html
E drept ca nu in cele mai bune conditii, dar se descurca. Mai conteaza si firul si mulineta.Poate si mana.
Conteaza ff mult si cati bani vrei sa investesti. Raportat la cat costa , mie mi se pare un batz f bun.
Desigur, pentru naluci f mici poti folosi asa ceva
http://www.energofish.ro/product.php/La ... n-ED/6751/
care se pare ca este chiar o lanseta misto. Am niste feedback-uri de la cineva de incredere.Dar costa...
Am avut un Spinn Blade 0-10gr, dar eu nu m-am inteles cu el ptr ca nu prea controlam naluca. E drept ca era de 2.40m. Iar mie mi se pare exagerata o asemenea plaja de cw ptr un bat ieftin.Nu ma intelege gresit, n-am nimic cu betzele bune si ieftine, dar ca sa obti pe bune o astfel de plaja iti trebuie multe investitii in cercetare si tehnologie.
In schimb pot sa spun ca am pipait la o expozitie Perch Blade-ul si mi-a placut f mult, chiar daca este blectorizata. Dar este fooooarte rapida in comparatie cu celelalte, dar are si un pret excelent.
buna eu am pearch blade si sant foarte multumit de ea am avut si ceva capturi peste kg si se comporta foarte bine, si agataturi si nu am avut probleme, contrar la cele spuse de uni pe acest forum ca sar fi rupt la prima balansare, deci nu este adevarat
-
fox_spin
- senior

ce parerea aveti de okuma ergosense? chiar daca e low budget arata binisor iar daca puterea de aruncare e reala ar trbui luata in vizorul celor care pescuiesc la clean.
set the hook!!
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
black bull-ul este dupa parerea mea un bat "consacrat" in gama lui de pret. Perch blade-ul este atat de finut incat cade in latura cealalta , cea de firav .
Vad ca lumea d-aici zice ca nu se rupe... dar tare pare invers cand te uiti la el
Si eu tot BB intentionez sa-mi cumpar la urmatoarea acumulare de buget. Dupa cum a zis si Andrei, conteaza si alti factori cand lansezi cu greutati mici.
Fara pescuiala viata e pustiu
-
dori
- senior

-
Salut!
Mie cu 2 gr. Black Bullu` arunca destul de bine, asta-i modelul voblerului:
http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -9412.html .. din cate scrie acolo.. are 2 gr.
Cu un lovec rapy de 1 gr, ar fi probleme la lansare, insa.. daca ai merge pe un fir mai subtire (sub 0,16) poate ai avea lanseuri mai mari, eu folosesc un 0,20 pt. clean pe balti cu enorm de multa iarba, din considerente financiare, desigur.
Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?