Da am vazut vechimea ultimei postari si sincer ma bucur ca eu ca si mebru nou am reactualizat discutiile. Mi-am amintit acum era un producator Byron (austriac) si mai este Sportex (cel ce face si renumitele proteze medicale) acestia aveu preturi mult peste 300DM poate ca pretul ala reflecta totusi ceva.
Acum daca poate cineva sa prezinte, doresc la obiect omoloage EUROPENE pentru:
GLoomis Muskie Casting (MUR1026), Length: 8'6", Power: XX-Heavy, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 4-10lbs., Line-Weight 40-60, 360$.
sau
GLoomis Muskie Casting (MUR964), Length: 8', Power:Heavy, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 1-4lbs., Line-Weight 20-50lbs, 330$.
sau
GLoomis Casting GL3 (CR841C), Length: 7', Power:Ultra-Light, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 1/32 - 1/4lbs., Line-Weight 2-6lbs, 240$.
Tin mult sa fie bete de 1 bucata dar merge si cu mufare pe maner gen TR-FR, Flip Balista, Gallet, Poisson.
Nu am lansat aceasta insiruire de exemple ca sa incing spiritele pur si simplu daca exista asa ceva la firme europene fiindca ma intereseaza dpdv al cumparatorului.
Nu vreau sa se zica ca daca vrei sa dai atat pe ele poti plati si vama si daca te intereseaza asa mult de ce nu cauti tu ce mai rogi pe altii.
Giani pe siteul Colmic m-am uitat dar n-am dat cu rola mausului asa jos niciodata sa vad subsolul siteului, ce ma interesa era sus. Solicita sefului Colmic sa posteze baitcastingul mai sus pe plansa ca scapa nevazut (vezi cazul meu). La inceput am crezut ca se face caterinca cu Heracles-ul Evergreen dar vad ca dretatea e de partea ta exista Herakles Colmic. Cred ca nu e vreun truc de marketing al celor de la Colmic?
Intrebarea ma este sunt pe 1 bucata? Cateva imi plac aveti expus ceva in depozit la Florarie pe Rovinari?
Giani ma intereseaza mai multe chestii care nu dau bine pe rapitori putem vorbi pe MP?