Corespondent european pt Loomis si st croix??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

giani
junior
junior

Mesaj de giani » 14 Mar 2010, 02:23

SF scrie:Imi amintesc niste tinerei acum citiva ani cum slaveau neste bete , Spro cred ca era ! Unde-s :)
Erau lansetele semnate Henk Simons. Sunt de fapt lansete Gamakatsu, se gasesc de cumparat dar, pe cat de bune, pe atat de scumpe insa. Sunt distribuite de SPRO in Europa.

P.S. rectific HERAKLES de la Colmic nu cum am scris mai sus.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 14 Mar 2010, 09:01

Europene sunt si Sakura, bete bune http://www.sakura-fishing.com/
Si mai bune ca ele si mai ieftine sunt Dragon http://www.firmadragon.pl/english/offer.html, o parte din modelele facute de ei ( dragon) sunt construite in Japan, iar preturi f accesibile cel mai scump model pe la 250 euro, media fiind pe la 100 euro. preturi dragon:
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... 3-p27.html

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 14 Mar 2010, 09:11

Da am vazut vechimea ultimei postari si sincer ma bucur ca eu ca si mebru nou am reactualizat discutiile. Mi-am amintit acum era un producator Byron (austriac) si mai este Sportex (cel ce face si renumitele proteze medicale) acestia aveu preturi mult peste 300DM poate ca pretul ala reflecta totusi ceva.

Acum daca poate cineva sa prezinte, doresc la obiect omoloage EUROPENE pentru:

GLoomis Muskie Casting (MUR1026), Length: 8'6", Power: XX-Heavy, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 4-10lbs., Line-Weight 40-60, 360$.
sau
GLoomis Muskie Casting (MUR964), Length: 8', Power:Heavy, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 1-4lbs., Line-Weight 20-50lbs, 330$.
sau
GLoomis Casting GL3 (CR841C), Length: 7', Power:Ultra-Light, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 1/32 - 1/4lbs., Line-Weight 2-6lbs, 240$.
Tin mult sa fie bete de 1 bucata dar merge si cu mufare pe maner gen TR-FR, Flip Balista, Gallet, Poisson.
Nu am lansat aceasta insiruire de exemple ca sa incing spiritele pur si simplu daca exista asa ceva la firme europene fiindca ma intereseaza dpdv al cumparatorului.
Nu vreau sa se zica ca daca vrei sa dai atat pe ele poti plati si vama si daca te intereseaza asa mult de ce nu cauti tu ce mai rogi pe altii.

Giani pe siteul Colmic m-am uitat dar n-am dat cu rola mausului asa jos niciodata sa vad subsolul siteului, ce ma interesa era sus. Solicita sefului Colmic sa posteze baitcastingul mai sus pe plansa ca scapa nevazut (vezi cazul meu). La inceput am crezut ca se face caterinca cu Heracles-ul Evergreen dar vad ca dretatea e de partea ta exista Herakles Colmic. Cred ca nu e vreun truc de marketing al celor de la Colmic? 8) :roll:
Intrebarea ma este sunt pe 1 bucata? Cateva imi plac aveti expus ceva in depozit la Florarie pe Rovinari?
Giani ma intereseaza mai multe chestii care nu dau bine pe rapitori putem vorbi pe MP?

giani
junior
junior

Mesaj de giani » 14 Mar 2010, 10:18

pt vipificator III, DA putem vorbii pe MP. astept.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

giani
junior
junior

Mesaj de giani » 14 Mar 2010, 10:51

vipificator III scrie: Cred ca nu e vreun truc de marketing al celor de la Colmic? 8) :roll:
Intrebarea ma este sunt pe 1 bucata? Cateva imi plac aveti expus ceva in depozit la Florarie pe Rovinari?
Giani ma intereseaza mai multe chestii care nu dau bine pe rapitori putem vorbi pe MP?
Nu, nu e un truc aceste lansete chiar exista, avem momentan una in depozit, sunt dintr-o bucata, construite pe blancuri japoneze, concepute pentru bass. Insa o sa le placa si pestilor de la noi :wink:
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

giani
junior
junior

Mesaj de giani » 14 Mar 2010, 11:20

[quote="vipificator III"]

Acum daca poate cineva sa prezinte, doresc la obiect omoloage EUROPENE pentru:

GLoomis Muskie Casting (MUR1026), Length: 8'6", Power: XX-Heavy, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 4-10lbs., Line-Weight 40-60, 360$.
sau
GLoomis Muskie Casting (MUR964), Length: 8', Power:Heavy, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 1-4lbs., Line-Weight 20-50lbs, 330$.
sau
GLoomis Casting GL3 (CR841C), Length: 7', Power:Ultra-Light, Pieces: 1, Action: Fast, Lure-Weight: 1/32 - 1/4lbs., Line-Weight 2-6lbs, 240$.
Tin mult sa fie bete de 1 bucata dar merge si cu mufare pe maner gen TR-FR, Flip Balista, Gallet, Poisson.
Nu am lansat aceasta insiruire de exemple ca sa incing spiritele pur si simplu daca exista asa ceva la firme europene fiindca ma intereseaza dpdv al cumparatorului.
Nu vreau sa se zica ca daca vrei sa dai atat pe ele poti plati si vama si daca te intereseaza asa mult de ce nu cauti tu ce mai rogi pe altii

Cam greu, dar ca idee corespondentul celor de Muskie vezi BROMANoDELL, insa acestea sunt din 2 segmente, o poti vede-a si la mine, ori lansete de la ROZEMEIJER sau RST, modele custom.
Lansetele de Muskie nu sunt insa ceea ce n-am astepta, daca nu le-ai vazut si testat, mai bine cauta si probeaza una inainte sa-ti comanzi pt a nu fii dezamagit. Poti sa vezi si la noi in depozit astfel de lansete de la Lamiglas.
Cat despre lanseta Ultra-light, dintr-o bucata nu stiu. Din 2 segmente ar fii insa.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 14 Mar 2010, 12:01

vipificator III daca tot mergi pe Rovinari la Giani eu zic sa arunci o privire la depozitul de Lamiglas-uri care il are acolo si sunt convins ca nu o sa mai cauti corespondenti europeni.
La urma urmei ce rost are sa risti sa iei ceva care nu l-ai vazut si nu sti nimic de el cand poti lua un produs american de top. si credema ca raportul pret/calitate este excelent.
Viata bate filmu'

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Mar 2010, 12:34

giani scrie:
SF scrie:Imi amintesc niste tinerei acum citiva ani cum slaveau neste bete , Spro cred ca era ! Unde-s :)
Erau lansetele semnate Henk Simons. Sunt de fapt lansete Gamakatsu, se gasesc de cumparat dar, pe cat de bune, pe atat de scumpe insa. Sunt distribuite de SPRO in Europa.
M-am incurcat io , erau Sportex , si pe vremea aia erau cele mai cele pt. ei :)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Mar 2010, 19:52

johnnybravo scrie:
Adelin scrie:http://www.capturelures.com/img/pdf_cat ... g_Rods.pdf
Tocmai mi-am cumparat eu asa ceva si la un pret jenant de mic: 140lei.
Bate la cu.r multe lansete americane de pe piata, atata pot sa spun. :lol:
de peste tisa sau de unde?
Nu le-am luat de la unguri, le-am vazut la Sorin, are magazin in Arad.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Scrie răspuns