Nu cred ca exista bete europene care sa aiba calitatile dar mai ales pretul(adica ceva european care sa fie pescuibil.....sare ca pret de cele din state) celor din USA......poate ma insel , dar.....nu ced
Corespondent european pt Loomis si st croix??
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
mihai florescu
- veteran

-
christianpindichi
- veteran

@mihai.f
am fost eu putin confuz in exprimare.incer sa formulez altfel:
caut un bat de spinning pe care sa-l cumpar DIN TARA,fara sa mai stau dupa comenzi ,transport si alte nebuneli,nu conteaza pretul(ma rog in limita decentei),sa-l pot vedea.
de aceea am zis corespondent europen,in ideea ca-l pot gasi in tara.cred ca am gresit.
totusi??????
caut un bat de spinning pe care sa-l cumpar DIN TARA,fara sa mai stau dupa comenzi ,transport si alte nebuneli,nu conteaza pretul(ma rog in limita decentei),sa-l pot vedea.
de aceea am zis corespondent europen,in ideea ca-l pot gasi in tara.cred ca am gresit.
totusi??????
-
christianpindichi
- veteran

era sa uit ce e mai important:sa fie apropiat dpdv calitativ de "granzii" mentionati mai suschristianpindichi scrie:@mihai.f
totusi??????
-
christianpindichi
- veteran

Zi asa, omule
Intra pe www.aquamania.ro Oamenii au pe site, dar si in magazin St.Croix, Lamiglas, Cabelas, faci o vizita pana-n Bucuresti, pipai, intrebi, incerci si ai rezolvat intr-o zi problema!!!
Intra pe www.aquamania.ro Oamenii au pe site, dar si in magazin St.Croix, Lamiglas, Cabelas, faci o vizita pana-n Bucuresti, pipai, intrebi, incerci si ai rezolvat intr-o zi problema!!!
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
-
vipificator III
- veteran

Asa ceva nu exista in realitate! Cred ca multi ne-am dori acest lucru. Problema este ca suntem despartiti de multe mii de KM si de USA si JP.
In Europa doar Fox, Greys ,Century sunt mai seriosi (nu este gluma), stiam ca ei produceau si bete de spin si cast. Trebuie vazut astea sunt firme serioase cred ca au si preturi ridicate. Despre Japonezi si Coreeni (China Malayesia Thailand Singapore) cu desfacere in Europa stim cu totii ce aduc. Unde europa bate putin Japonia este doar la Bologneze, Rubenziene si Matchuri (Maver, Colmic, Milo).
In Europa doar Fox, Greys ,Century sunt mai seriosi (nu este gluma), stiam ca ei produceau si bete de spin si cast. Trebuie vazut astea sunt firme serioase cred ca au si preturi ridicate. Despre Japonezi si Coreeni (China Malayesia Thailand Singapore) cu desfacere in Europa stim cu totii ce aduc. Unde europa bate putin Japonia este doar la Bologneze, Rubenziene si Matchuri (Maver, Colmic, Milo).
Aici gasiti detalii despre seria HERAKLES. Sunt aduse si-n tara de distribuitorul Colmic.
http://www.colmic.it/index.php?option=c ... Itemid=119
http://www.colmic.it/index.php?option=c ... Itemid=119
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com