Corespondent european pt Loomis si st croix??

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 29 Mai 2006, 11:40

De ce corespomdent European???incerc sa inteleg logica , dar.... :shock:
Nu cred ca exista bete europene care sa aiba calitatile dar mai ales pretul(adica ceva european care sa fie pescuibil.....sare ca pret de cele din state) celor din USA......poate ma insel , dar.....nu ced

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 29 Mai 2006, 13:09

@mihai.f
am fost eu putin confuz in exprimare.incer sa formulez altfel:
caut un bat de spinning pe care sa-l cumpar DIN TARA,fara sa mai stau dupa comenzi ,transport si alte nebuneli,nu conteaza pretul(ma rog in limita decentei),sa-l pot vedea.
de aceea am zis corespondent europen,in ideea ca-l pot gasi in tara.cred ca am gresit.
totusi??????

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 29 Mai 2006, 13:10

christianpindichi scrie:@mihai.f
am fost eu putin confuz in exprimare.incer sa formulez altfel:
caut un bat de spinning pe care sa-l cumpar DIN TARA,fara sa mai stau dupa comenzi ,transport si alte nebuneli,nu conteaza pretul(ma rog in limita decentei),sa-l pot vedea.
de aceea am zis corespondent europen,in ideea ca-l pot gasi in tara.cred ca am gresit.
totusi??????
era sa uit ce e mai important:sa fie apropiat dpdv calitativ de "granzii" mentionati mai sus

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 29 Mai 2006, 13:11

mihai.f scrie:De ce corespomdent European???incerc sa inteleg logica , dar.... :shock:
acum intelegi logica??? :D

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 29 Mai 2006, 13:31

Zi asa, omule :idea:
Intra pe www.aquamania.ro Oamenii au pe site, dar si in magazin St.Croix, Lamiglas, Cabelas, faci o vizita pana-n Bucuresti, pipai, intrebi, incerci si ai rezolvat intr-o zi problema!!! 8)
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 13 Mar 2010, 18:08

Asa ceva nu exista in realitate! Cred ca multi ne-am dori acest lucru. Problema este ca suntem despartiti de multe mii de KM si de USA si JP.
In Europa doar Fox, Greys ,Century sunt mai seriosi (nu este gluma), stiam ca ei produceau si bete de spin si cast. Trebuie vazut astea sunt firme serioase cred ca au si preturi ridicate. Despre Japonezi si Coreeni (China Malayesia Thailand Singapore) cu desfacere in Europa stim cu totii ce aduc. Unde europa bate putin Japonia este doar la Bologneze, Rubenziene si Matchuri (Maver, Colmic, Milo).

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Mar 2010, 20:07

Raspunzi unui subiect mort de 4 ani. Ce spui nu corespunde realitatii. Sunt si fabricanti europeni care fac bete cu care se poate pescui. Daca nu-i stii tu nu insemana ca ei nu exista.

giani
junior
junior

Mesaj de giani » 13 Mar 2010, 20:17

Colmic, seria de lansete HERAKLES.
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

liviu68
senior
senior

Mesaj de liviu68 » 13 Mar 2010, 20:44

Din ce au auzit de la pescari mai peiceputi ca mine, echivalentul european al Loomis -uli ar fi Gatti.
Au am o asemenea lanseta si este cu adevarat deosebita.

giani
junior
junior

Mesaj de giani » 13 Mar 2010, 21:14

Aici gasiti detalii despre seria HERAKLES. Sunt aduse si-n tara de distribuitorul Colmic.
http://www.colmic.it/index.php?option=c ... Itemid=119
WSB NEVER GIVE UP!
www.wsbteam.com

Scrie răspuns