discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kuin tauti
- veteran

azi am fo si am luat una la schinare cica de 3,5 m 66 kg
ati avut dreptate nu zic ... ! e un deliciu curat !
in ziua de azi o iau singur dao draqu... dar peste citiva ani ( daca ma duce

) cine mai stie ?
cica astea la 3 m lungime au deja doar 39 kg... si cre ca alt compromis mai bun nu gasesc ... sau altfel ... poate o sa rideti de mine dar ma bate un gind mai neortodox... ma gindeam ca : ce ar fi daca cumpar una cu air deck ca-i usoara si sa-i adaug io un placaj peste... ce ziceti ? merge ?
-
ovidiu
- veteran

-
kuintautti scrie:azi am fo si am luat una la schinare cica de 3,5 m 66 kg
ati avut dreptate nu zic ... ! e un deliciu curat !
in ziua de azi o iau singur dao draqu... dar peste citiva ani ( daca ma duce

) cine mai stie ?
cica astea la 3 m lungime au deja doar 39 kg... si cre ca alt compromis mai bun nu gasesc ... sau altfel ... poate o sa rideti de mine dar ma bate un gind mai neortodox... ma gindeam ca : ce ar fi daca cumpar una cu air deck ca-i usoara si sa-i adaug io un placaj peste... ce ziceti ? merge ?
scoti air-decku' de tot si pui tego peste chila, placa de AL ce ai acolo subtire sub 1,5cm si dur.
66 de kile o iei in spate impaturita, dar umflata nu te cred... daca adie vantul esti mort... definitiv.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
ovidiu
- veteran

-
totusi , sapa pe net sau confectioneaza-ti o roata de pus pe oglinda unde se pune si motorul si o dai la apa ca pe roaba.

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
Ionut the carp
- veteran

peste podeaua gonflabila poti pune niste polistiren extrudat(sper ca am zis bine) e usor, si destul de rezistent

-
kuin tauti
- veteran

ovidiu scrie:scoti air-decku' de tot si pui tego peste chila, placa de AL ce ai acolo subtire sub 1,5cm si dur.
66 de kile o iei in spate impaturita, dar umflata nu te cred... daca adie vantul esti mort... definitiv.
e bun si sfatul tau... adica merita incercat... io initial ma gindeam sa pun peste aia... dar cum zici tu poate e mai bine... sau cel putin mai rapid... e mai putin de munca... abia nu mai tre sa unflu si salteaua aia aiurea...
ma aia de am luato io la schinare era montata gata de bagat la apa... nu in pachet cum crezi tu... si in magazin cei drept nu batea vintul

asa ca daca ma crezi bine! daca nu... nu !
multumesc tuturor de sfaturi
-
mihaif99
- senior

ma aia de am luato io la schinare era montata gata de bagat la apa... nu in pachet cum crezi tu... si in magazin cei drept nu batea vintul

asa ca daca ma crezi bine! daca nu... nu !
Respect!

-
kuin tauti
- veteran

mey shocatilor...

ca bag seama ca... cam multi dau ochii pisti cap cind zic ca am lua la schiare... o barca...
inainte di armata... cind eram mic si crud... luam tub de oxijen cu o mina di la pamint... si ala are undeva pina in 80 kg ... daca e plin ... si merjeam cu iel kilometri... pariu ?
cine a lucrat la tmucb bacau sectia letea acu douaji de ani ma stie ! numele meu e dumitru stanga !
acu la 41 di ani... puturos... dar copt... voi aveti impresia ca nu salt pi umar di la poadea 66 di kili ?
s-avem pardon dar n-am zis ca o salt deasupra capului ca pe haltera... ci doar la schinare...
tata ? tata o fo lejenda vie ! cind vorgheai ceia de saltat intii se uitau ghinii daca nu cumva e tata in apropiere sa nu mai cheme dracu telemagu ...
deci e in gene...

-
kuin tauti
- veteran

de la Onesti si Teleajen... intrebatil pe sefu de echipa Bartosh... va zice el... daca pot ori ba...