comparatie fir varivas super pe vs. pp
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
comparatie fir varivas super pe vs. pp
hai noroc.intre varivas super pe flash yellow de 0.11 mm si PP de 10 lb, ce diferenta e?ma intereseaza mai mult diferenta de diametru, cat si daca sectiunea varivasului e rotunda, sau panglica.
Re: comparatie fir
Varivasul e panglica, stai departe de el si PP-ul de 10 lb e supradimesnionat. Mai bine te orientezi in alta parte...Savagear, sunline, stroft...
de asta am vrut o comparatie.in prezent folosesc pp, si ma gandeam sa-l schimb.imi doream sunline, dar am vazut ca nu mai au pe stoc 8 lb.de asemenea, ma intereseaza cateva detalii si despre super pe de 6 lb.firul are culoare verde, 150 m.
Il am si e super OK la biban !srb scrie:de asta am vrut o comparatie.in prezent folosesc pp, si ma gandeam sa-l schimb.imi doream sunline, dar am vazut ca nu mai au pe stoc 8 lb.de asemenea, ma intereseaza cateva detalii si despre super pe de 6 lb.firul are culoare verde, 150 m.

http://www.abrevis.ro/magazin/MAG-prod. ... ent&id=654
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- veteran
- stefanflorin
- veteran
Atata timp cat nu dai cu el pe agatatura sau folosesti inaintas, e ok, e foarte bun la tractiune raportat la diametru. Pt fineturi e perfect. Eu la salau as folosi un 10lb pt ca oricum e super-subtire. Un mare minus la culoarea verde, care pentru mine e foarte dificil de urmarit.
Urasc atarnatorii!
Re: comparatie fir varivas super pe vs. pp
singura problema a lui super PE la 6 lbs, cred ca si la oricare altul cu aceias rezistenta, e sa nu dea de vreo piatra sau scoica, instant se taie. in rest sunt foarte multumit, cu grija am scos cioate din mal si nu a pocnit 

-
- veteran
Exista si alb !stefanflorin scrie: Un mare minus la culoarea verde, care pentru mine e foarte dificil de urmarit.
- stefanflorin
- veteran
Re: comparatie fir varivas super pe vs. pp
stiu dar asta era disponibil cand l-am luat pe al meu.
Urasc atarnatorii!