comparatie fir varivas super pe vs. pp

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: comparatie fir varivas super pe vs. pp

Mesaj de semlecangheorghe » 03 Oct 2012, 19:05

Iujin scrie:Dar Sufix 832 ar fi bun pentru Dunare?

Am folosit de 20lb pe Mures...cea mai mica frecare,atingere si salut..se rupe ca si ata de cusut..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 04 Oct 2012, 13:48

crystianoo scrie:Sufix performance braid de 6 lbs a folosit careva?eu il folosesc de aproape 1 an fara nici cea mai mica problema,de la biban la matahale de chinezi si crapi,de la stepi la pietre si scoici,de la Dunare la balta...fara nici o problema...incercati poate o sa va placa,pe mine unu m-a convins! :respekt: SUFIX
Salut,anu'asta am dat numai cu Sufix Performance de 6 lb portocaliu si am prins ceva pesti,firul este super ok!

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 23 Ian 2013, 20:22

Este un model de fir Varivas Super PE (ala ieftin) panglica nici nu poti sa-l compari cu PP este oricum mai bun ca vechiul fir Leska produs in DDR.
Pe acest Varivas ar trebui Stomatologii sa-l recomande ca ata dentara nu fir de pescuit.
Recunosc am fost o GASCA si m-am procopsit cu unul, e bine intodeauna sa vezi produsele de top nu cele de jos. :wallbash:
Daca mai dai si cu inele REC este totul maxim. :shock: zgomot de fond ca pe vechile caste orwo.
Nu comentez de Varivasurile mai scumpe nu le-am incercat cu siguranta sunt mai bune la aproape 50eur rola.
Matrix Pro, Sunline PE, PP (USA) ok ok ok ok ok pana in 20 lbs peste acesta sarcina toate is bune.
Inca un fir ciudat ca Varivasul amintit este STREN Microfuse Clear asta zici ca aste monofilament, are o culoare platinata (nu alb nici transparent) la dimensiuni reduse 0,10 se panglicheaza, daca il indoi ramane indoit (nu este matasos) dai inceva ascutit se taie zici ca Vader cu sabia jedi la taiat, are o memorie super puternica raman bucle dupa lanseu de pun pe invidie orice dama ce merge la coafor cu alte cuvinte cred ca ii bun de Feeder. Pe siteul American Oficial nu l-am vazut poate este un chinezism. Strenul Super Braid era un fir super ok ca si Power Pro, eu de unul de 40lbs am tras 6 ani fara probleme dar asta Microfuse Clear este un esec total.
Aveti mare grija sa nu o mai muscati si altii. :D

Scrie răspuns